Риана и A$AP Rocky са се сближили откакто са родители

Суперзвездата даде подробно интервю за първите ѝ месеци като майка.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 февруари 2023

Риана разказа за специалната връзка, която има с A$AP Rocky, откакто са родители.

Изпълнителката на "Diamonds", която разкри, че очаква второто си бебе по време на участието си на Super Bowl e на мартенската корица на британския Vogue, заедно с приятеля си A$AP Rocky и техния 9-месечен син.

В интервюто певицата сподели как нейната динамика се е променила, откакто двамата посрещнаха момченцето си през май.

„Ние сме най-добри приятели с бебе", каза тя. „Трябва да сме на една и съща страница, но истината е, че винаги сме били така в отношенията си. Всичко се променя, когато имате бебе, но не бих казала, че е в лошия смисъл. Напротив, това ни направи по-близки."

Тя също така отбеляза за "безспорната" връзка, която 34-годишният рапър има с бебето, чието име все още не са обявили.

„Връзката им е неоспорима. Когато Rocky го погледне в очите, малкия пламва. Всичко, което говорят за синовете и майките е мит. Синовете и бащите са наистина луди един за друг.", продължи тя. „Разбрах, че утвърждаването, от което наистина се нуждаеш като момче е именно от баща ти."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ИСКА ДА ИЗДАДЕ НОВ АЛБУМ ТАЗИ ГОДИНА

Бременната звезда сподели, че нейното малко момче се облича като баща си. „Един от любимите ми негови тоалети е миниатюрна версия на дрехите на Rocky.", сподели тя. 

И добави: „Обичам да го обличам в неща, които не приличат на бебешки дрехи. Обличам го във флорални неща, в ярко розово."

Източник по-рано заяви, че Риана не планира да има само две деца. „Тя иска няколко деца и се радва, че синът ѝ ще има брат или сестра през лятото.", каза той.

Въпреки че раждането е било „красиво", тя признава, че се е почувствала „изтощена" от цялото преживяване.

„Не можех да повярвам.", каза тя. „От един човек станахме двама. Влизате в болницата като двойка и си тръгвате като тричленно семейство. Това е лудост."

"О, боже мой, тези първи дни са лудост. Не спиш. Изобщо. Дори и да искаш.", продължи тя. „Прибрахме се вкъщи, нямахме никого. Бяхме само ние и нашето бебе. И бяхме като зомбита през по-голямата част от времето."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА РИАНА НА SUPER BOWL

„Машинално правиш някакви неща и ставаш толкова параноичен и се чудиш: "Защо ни се довериха да се върнем у дома с това бебе?" Това си е напълно нов живот." – спомня си тя през смях. „Без лекари, без медицински сестри, просто… се прибираме? Наистина? Ще се справим ли?"

Говорейки за майчинството, тя казва, че първите ѝ месеци с бебето са били "легендарни".

"Човек наистина не си спомня предишния си живот, това е най-лудата част. Буквално се опитваш да си го спомниш и да, имам снимки на живота си преди, но чувствата, желанията, нещата, на които си се радвал, всичко, просто не се идентифицираш с тях вече... защото нямат значение."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA