Риана иска да издаде нов албум тази година

Певицата заяви, че има прекално високи очаквания към себе си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 февруари 2023

Риана призна, че изисква от себе си прекалено много, защото иска да направи по-добър албум от "Anti".

Суперзвездата е на корицата на мартенския British Vogue. Там тя разказа какво е да изградиш семейство с A$AP Rocky и какви са музикалните ѝ планове за тази година.

„Погледнато назад, това наистина е най-брилянтният ми албум.", каза 34-годишната певица за "Anti". „Казвам го, защото до сега не го осъзнавах. Но винаги го чувствах като най-личния ми албум, който някога съм правила."

Тя добави: „Но сега оказвам огромен натиск върху себе си. Мисля си, че ако следващият не е по-добър от него, тогава няма да си струва."

Риана е осъзнала, че това не е най-правилният подход и планира да не оставя тези мисли да пречат на пътя ѝ още дълго.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА РИАНА НА SUPER BOWL

„Това е токсично. Това не е правилният начин да се гледа на музиката, защото музиката е отдушник и пространство за създаване и може да създавате толкова много неща. Просто трябва да бъде нещо, което наистина чувстваш. Не е нужно да е нещо мащабно, а просто песен, която наистина харесвам. Може да е толкова просто.", каза тя.

И добави: „Осъзнах, че ако продължа да чакам да почувствам това да е правилното, перфектното и да е по-добро от предишното, може би това ще продължи завинаги и няма да направя нищо. А аз не искам това. Затова искам да рискувам. Имам предвид, че имам идеи в главата си, но все още не мога да ги кажа на глас."

„Искам да е тази година", каза тя и заяви, че „би било нелепо, ако не стане".

Фотосесията включваше снимки на нея, A$AP Rocky и техния 9-месечен син, a тя разказa за силната им връзка. „Просто седя отстрани и ги наблюдавам, когато са двамата.", каза тя. „Аз буквално съм момичето, което се опитва да влезе в клуба на момчетата, чакайки своя ред. Той е обсебен от баща си, а аз си казвам: „Не те ли родих аз? Какво става?""

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA