Според Пен Баджли връзката му с Блейк Лайвли го е спасила в "Клюкарката"

Актьорът смята, че точно като в сериала, Блейк Лайвли е спасила самотното и нещастно момче, което е бил.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 февруари 2023

Пен Баджли казва, че романсът му с Блейк Лайвли го е „спасил" по време на "Клюкарката".

Всички помним, че двамата имаха връзка и извън екрана по време на снимките, но през годините нито един от тях не е говорил много за интимните им отношения. Двамата бяха във връзка от 2007 и приключиха 2012 г., но сега Баджли реши да бъде напълно откровен в интервю за Variety.

Според него, този романс го е предпазил лошата страна на славата. Човекът зад Дан Хъмфри не е обичал да бъде по телевизията по онова време и докато е правил шоуто, категорично е бил на мнението: "Не исках да бъда по телевизията. Не инвестирах в героя си Дан."

gossip girl

Тези години на „Клюкарката " бяха „забавни и забързани", но под всичко имаше едно „мрачно скрито усещане, което изчезна в по-късните ми 20 години.", каза той. 

На въпросът от страна на репортера дали тази тъмнина е дошла от злоупотребата с вещества, актьорът казва: "Честно казано, никога не съм имал този проблем. Блейк не пиеше и мисля, че връзката ни по някакъв начин ме спаси да не тръгна и аз по този път. Но тогава преминах през „истинска духовна криза".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЕН БАДЖЛИ НЕ ИСКА ДА ПРАВИ ПОВЕЧЕ ИНТИМНИ СЦЕНИ

„Като всеки, който има известна степен на слава и богатство, прозрях факта, че това не само не прави живота по-добър или по-лесен, но всъщност може значително да го усложни и да ви направи доста нещастни.", каза той, казвайки, че се е чувствал изолиран и несигурен на кого да се довери.

gossip  girl

„Никога не съм мислил за самоубийство, но със сигурност бях много отчаян.", каза той. „Постоянно мислих „Важен ли съм? Значим ли съм?" Отговорът, който получих беше „Да". Мисля, че всички трябва да стигнем до този отговор. Не знам как бихме могли да стигнем до „Не" и да бъдем щастливи, така че всички трябва да стигнем до това „Да" по някакъв начин."

През 2017 г. Лайвли също проговори за връзката си с Пен. „Спомням си, че имаше един момент, в който просто се страхувахме как нашият личен живот може да бъде възприет от нашите шефове от сериала.", каза тя. 

И добави: „Но тогава осъзнахме, че те искат точно това. Те искат всички да излизаме и извън снимките, да носим същите дрехи, които носим в шоуто, защото това подхранва цялата история."

„По това време бях с едни и същи дрехи в и извън сериала, излизах със същия човек, с когото бях на екрана и поради това, което хората проектираха върху мен се превърнах в Серена. Изглеждахме по същия начин и се държахме по същия начин. Ако Пен и аз бяхме снимани вървейки по улицата, никой нямаше да разбере дали това е кадър от истинския ни живот или от снимачната площадка."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA