Пен Баджли не иска да прави повече интимни сцени

Според него, "този аспект на Холивуд е много притеснителен".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 февруари 2023

Пен Баджли ще защитава позицията си да не прави интимни сцени до край.

След като ясно заяви решението си повече да не снима интимни сцени за сериала си "You", Баджли започна да защитава отново позицията си след като започна публичен дебат в Twitter относно позицията му.

Актьорът допълнително описа дискомфорта си от заснемането на секс сцени, споделяйки на Variety, че вече е „направил достатъчно от тях".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТРЯБВА ДА ЧУЕТЕ ТАЗИ ИСТОРИЯ НА РИЙЗ УИДЪРСПУУН

„Не съм прекрачил границите си и не искам да го правя. Имам си ясни правила.", обясни 36-годишният Пен. „Няма почти нищо, което бих могъл да кажа с по-голяма откровеност. Този аспект на Холивуд винаги е бил много притеснителен за мен – тази граница между хората винаги е била нещо, с което изобщо не искам да си играя."

Баджли също така посочи, че е по-стар от екранните си любовни партньорки, които има в популярния трилър на Netflix. Но заявява, че това „преди не е било така".

Продължавайки да разказва гледната си точка, актьорът от "Gossip Girl" каза: „За мен е важно тези хора да не влязат в реалния ми живот".

Пол Баджли

"Моята вярност в моята връзка. Това е важно за мен", каза звездата за брака си с дългогодишната му половинка Домино Кърке-Баджли. „И всъщност това беше една от причините, поради която първоначално исках да откажа ролята. Не казах това на никого. Но ето каква беше причината."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПИСЪКЪТ НА GRAZIA С ПЕРФЕКТНИ ЛЕТНИ СЕРИАЛИ

Сериалът се завърна с първите пет епизода от четвъртия сезон на 9 февруари. Въпреки че има включени сексуални сцени, всички те се изпълняват, докато актьорите са напълно облечени. Освен това те са много по-малък брой от предишните сезони.

Актьорът разкри, че след това е говорил със създателя на проекта Сера Гембъл, че не желае да изпълнява повече никакви интимни сцени.

Пен баджли

„Попитах Сера: „Мога ли просто да не правя повече интимни сцени?" Това всъщност беше решение, което бях взел още преди да приема ролята.", каза той в подкаста Podcrushed на Stitcher Studios. 

„Не мисля, че някога съм го споменавал публично, но едно от основните неща, които се чудя: „Искам ли да имам кариера, в която винаги съм в главната романтична роля?", разсъждава Пен.

„Вярността във всяка връзка, особено в брака е важна за мен", продължи той. „Стигна се до момент, в който си помислих: „Не искам да правя това", така че казах на Сера, че желанието ми е интимните сцени да преминат от 100 на нула."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA