Списъкът на GRAZIA с перфектни летни сериали

Колебаехме се какво заглавие да сложим на нашата скромна селекция, но сме сигурни, че ще искате още и още.

Има нещо изключително приятно в това след дълъг работен ден да останеш сам със себе си на балкона, да си сипеш чаша вино (или две) и да гледаш сериал. По възможност от онези, в които всичко се случва спокойно, от онези, които все пак биха могли да те разсмеят, но и в същото време няма да те накарат да си блъскаш главата в стената от клишета, еднообразие и безсмислени диалози.

GRAZIA представя своята скромна, но експертна селекция с прекрасни продукции, които обещават да направят всяка лятна вечер по-приятна.

57

YOUNGER

Кой ще видите в него: Питър Хърман, Сътън Ленор, Деби Мазар и най-очарователното слънце на Холивуд - Хилари Дъф.

Защо да го гледате: Защото е забавен, модерен, с убийствен стайлинг и болезнено/приказно откровен по отношение на теми табу. И защото се развива в Ню Йорк! Достатъчно е.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФИЛМИТЕ, КОИТО ВЕДНАГА НОСЯТ ЛЯТНО НАСТРОЕНИЕ

57

THE BOLD TYPE

Кой ще видите в него: Кейти Стивънс, Меган Фейхи и Eйша Дий, както и искрено прекрасната Мелора Хардин.

Защо да го гледате: Историята разказва живота на три приятелки, които работят в успешно дамско списание. Както може да се досетите, има много блясък, много драма и актуална проблематика, правеща го ужасно релевантен на случващото се в света. А и саундтракът е жесток!

57

JANE THE VIRGIN

Кой ще видите в него: Носителката на "Златен глобус" (заради сериала!) Джина Родригес, секссимволът Джъстин Балдони и други персонажи, в които ще се влюбите и които ще намразите.

Защо да го гледате: Въпреки страшно нестандартната история с инцидентно осеменяване на главната героиня, продукцията е пълна с хумор, изненадващи обрати и цветно отношение към живота. В един момент виждате първите стъпки на малко дете, а в следващия се чудите как наркобосът в сериала успява да залее жив мъж с бетон.

57

DYNASTY

Кой ще видите в него: Грант Шоу, Елизабет Джилис и ако се включите още в самото начало, Николет Шеридан. Малко по-късно бива сменена от лошата (почти) мащеха в "Капан за родители".

Защо да го гледате: Пълен е с изненади, богати хора и техните проблеми, които са едновременно страшно абсурдни и искрено забавни. Съветваме да не се разочаровате в първите епизоди от сезон 3, когато нещата започват да вървят леееееко надолу. Поне по наше мнение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБИМИТЕ (НЕ ЧАК ТОЛКОВА ИЗВЕСТНИ) ЕПИЗОДИ НА "ПРИЯТЕЛИ"

57

EMILY IN PARIS

Кой ще видите в него: Лили Колинс. Не е ли достатъчно?

Защо да го гледате: Широко коментираната изключително успешна поредица на Netflix ни накара да се пренесем в Париж и да забравим, че клишетата ни уморяват, когато са поднесени с толкова много багети, латета, цветя, красиви гледки и горещ секс. Прекалено розово от началото до края, но все пак доста приятно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA