Сам Смит ще има роля в новия сезон на "Просто ей така"

Все още не е ясно дали певецът ще изиграе себе си или измислен герой.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 февруари 2023

Сам Смит разкри, че ще участва в новия втори сезон на „Просто ей така..."

Смит сподели няколко снимки зад кулисите от снимачната площадка в Ню Йорк от продължението на любимия ни сериал "Сексът и Градът".

„Ще се случва нещо "unholy" на снимачната площадка", написа 30-годишният носител на Грами под снимката, имайки предвид песента му с Ким Петрас „Unholy". Публикацията беше споделена и от Instagram профила на шоуто на HBO Max.

На снимките се вижда Сам да е зад вратата на съблекалнята си, показващ знак за мир, а на втория кадър позира на режисьорския стол.

Не е ясно дали певецът ще играе себе си или измислен герой от сценаристите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАТРАЛ Е ИСКАЛА ДА НАПУСНЕ "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" МНОГО ПО-РАНО

Новината за участието на музикалния изпълнител идва, след като продуцентът Майкъл Патрик Кинг потвърди, че друг небинарен фаворит на феновете, Че Диас на Сара Рамирес, ще се завърне в сезон 2.

„Първият сезон показваше корицата на книгата, а сезон 2 ще покаже какво е да прочетеш книгата.", каза той пред Variety през юни, след смесените реакции на феновете към Че в сезон 1.

„Едно от най-важните неща за мен в сезон 2 е Че", добави Кинг. „Искам да покажа тази страна на Че, която хората не са виждали, защото са били заслепени от шок или ужас."

Друго познато лице беше обявено по-рано, че се завръща. Самата Сара Джесика Паркър публикува в Instagram профила си през септември, че колегата ѝ Джон Корбет ще повтори ролята си на Ейдън Шоу.

61-годишната Паркър и Корбет се събраха на снимачната площадка миналия месец, когато бяха снимани да се държат за ръце по улиците на Ню Йорк, докато снимаха новия сезон.

Премиерата на сезон 2 на "Просто ей така..." е планирана за лятото на 2023г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA