Крадецът на кучетата на Лейди Гага я съди

Тъй като крадецът е върнал кучетата на звездата, той иска награда за това.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 февруари 2023

Лейди Гага е съдена от един от крадците на кучетата ѝ, тъй като не му е дала наградата, която е обещала от 500 000 долара.

Певицата е осъдена от един от петимата души, арестувани във връзка с кражбата на двете ѝ кучета и стрелбата по тях докато се разхождаха през 2021 г.

Според документите от Върховния съд на окръг Лос Анджелис Дженифър Макбрайд - жената, която е върнала кучетата на Гага - Коджи и Густав е съдила 36-годишния носителка на 13 награди "Грами" за това, че не е платила наградата от 500 000 долара, която първоначално е предложила.

lejdi gaga

Адвокатът на Макбрайд твърди, че звездата е обещала „категорично", че ще даде наградата, но не я е платила и с това Гага е извършила нарушение чрез фалшиво обещание.

Дженифър смята, че певицата нарочно е обещала, че ще даде сумата, "за за измами и накара обществото да намерят и да ѝ дадат двете ѝ кучета".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА ЩЕ УЧАСТВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "ЖОКЕРА"

Макбрайд беше една от петимата арестувани за престъплението през април 2021 г., а останалите са Джейлин Уайт, Джеймс Джаксън и Лафайет Уейли.

Джаксън простреля човека, който е разхождал кучетата ѝ Райън Фишър, но той не го обвини в опит за убийство. Въпреки това беше осъден на 21 години затвор през декември. 

лейди гага

Фишер, който претърпя колапс на белите дробове заради стрелбата и остана с Гага по време на възстановяването си, каза в изявление при осъждането на Джаксън, че той е затънал в дългове и е претърпял „загуба на кариера, приятелства, безцелно пътуване из страната" след стрелбата.

„Ти ме застреля и ме остави да умра и животите на двама ни се промениха завинаги", каза Фишер.

И добави: „Прощавам ти. С това нападение ти напълно промени живота ми. Знам, че не мога да продължа да живея по същия начин след тази нощ."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA