Най-добрите моменти от наградите SAG

Признания и много сърцераздирателни истории се разказаха на тази звездна вечер.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 февруари 2023

Сезонът на наградите е във вихъра си и докато всички очакваме с нетърпение церемонията по връчването на наградите "Оскар" на 13-и март, този уикенд се проведоха 29-ите годишни награди на Гилдията на актьорите. Ето кои са най-интересните и запомнящи се моменти:

dvejmi li

ХЕЙЛИ ЛУ РИЧАРДСЪН ПОКАНИ ДЖЕЙМИ ЛИЙ КЪРТИС ДА ИГРАЕ В „БЕЛИЯТ ЛОТОС"

Преди церемонията по награждаването в неделя звездата от любимия ни сериал Лу Ричардсън разговаря с People и изрази желанието си да види носителката на наградата SAG за 2023 г. Джейми Лий Къртис да се появи в „Белият лотос" за предстоящия трети сезон.

„Всички ме питаха кой трябва да бъде в сезон 3 и аз продължавам да казвам теб.", каза Ричардсън на Къртис, която стоеше до нея. — Искаш ли да го направиш?

"Да! Дори не знам какво е, но ще го направя", отговори тя.

"Добре! Това е шоу.", продължи Хейли, а Джейми попита: "Къде се снима?"

„На красиви места по света в петзвездни курорти.", отговори по-младата ѝ колежка, тъй като досега шоуто се снимаше в лукосни комплекси в Хавай и Италия.

@people #JessicaChastain may have tripped on her way up to the stage, but a win is a win! #SAGAwards #SAG ♬ original sound - People Magazine

ДЖЕСИКА ЧАСТЕЙН СПОДЕЛИ КОЙ Я Е ВДЪХНОВИЛ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ БОРИ

Джесика Частейн призна, че е била „малко засрамена" от препъването си, когато излезе на сцената, за да приеме наградата си за "Най-добра актриса в телевизионен филм или сериал".

„Спънах се по стълбите, но се появиха двама много красиви мъже, които ми помагнаха да се кача".

Докато приемаше наградата за поредицата за "George & Tammy" Частейн сподели окуражаващите думи, които някога е получила от покойния Филип Сиймур Хофман докато е посетил класа ѝ по актьорско майсторство.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕСИКА ЧАСТЕЙН ИМА НЯКОЛКО ПРАВИЛА ЗА ГЛАДКА И БЛЕСТЯЩА КОЖА

„Той ни разказа всичките си разочароващи истории за прослушванията си и ни насърчи да продължим, дори когато чувстваме, че никой не ни гледа.", спомня си тя за актьора, който почина през 2014 г. на 46-годишна възраст.

„И накрая той каза: „Очаквам с нетърпение да работя с всеки от вас." и това наистина ме шокира, защото сякаш тогава той валидизира, че ще работи с нас. Няколко години по-късно имах възможността да направя пиеса с него.", завърши тя.

Частейн добави: „Разказвам тази история сега, защото ми напомня колко силен е умът ни и че ние сме това, което мислите ни създават. Така че просто искам да кажа на всички актьори, които все още се борят: Продължавай. Очаквам с нетърпение да работя с теб. Ще се видим на снимачната площадка. Обичам те."

жгбхнй

МИШЕЛ ЙЕО СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА ЗА "НАЙ-ДОБРА АКТРИСА"

Когато Мишел Йео прие наградата за ролята си в "Everything Everywhere All Once", актрисата каза:

„Всеки от вас, който разбира какво е да стигнеш до тук знае, че пътят е като влакчето в увеселителния парк, има възходи и падения. Но важното е, че ние никога не се отказваме. Благодаря ви за любовта ви и за подкрепата ви, защото знам, че се изправям срещу титани и то с право."

 След това Йео направи пауза, а очите ѝ се насълзиха след, което се засмя и каза "F---", докато публиката ръкопляскаше.

„Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви. Това не е само за мен. Това е за всяко малко момиченце, което прилича на мен. Тук сме, защото обичаме това, което правим и никога няма да спрем да го правим."

дженифър кулидж

ДЖЕНИФЪР КУЛИДЖ СПЕЧЕЛИ ЗА НАЙ-ДОБРА АКТРИСА В ДРАМАТИЧЕН СЕРИАЛ

Актрисата от „Белият лотос" Дженифър Кулидж спечели в категорията "Най-добра актриса в драматичен сериал".

Разказвайки спомен, в който баща ѝ неочаквано я е освободил от училище в първи клас под претекст, че е болна, Кулидж обясни, че баща ѝ е излъгал с определена цел.

„Качих се в колата с баща ми.", спомня си тя. „Той каза: „Никога повече няма да излъжа, но отиваме на наистина готино място." И той ме закара на филмовия фестивал на Чарли Чаплин."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР КУЛИДЖ: "ХОРАТА ХАРЕСВАТ, ЧЕ АЗ СЪМ АУТСАЙДЕРЪТ"

Кулидж заяви, че на фестивала тя се е влюбила в Холивуд. „Това е моята любов към киното и към актьорите.", каза тя. „Всичко това дойде от първи клас."

В речта си, актрисата заяви, че почти е изоставила работата си изцяло, защото не се е чувствала във „форма", след като е напълняла по време на COVID -19.

За щастие, добра приятелка на Дженифър все пак я е убедила да приеме ролята. „Тази приятелка ми каза: „Побъркала си се.", сподели тя. „Просто отиди и го направи. Ще влезеш ли някога във форма така?"

Кулидж добави: „Веднъж в живота си послушах съвет от някого. Обикновено никога не слушам."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA