Хейли Бийбър и любимият й момент от брака с Джъстин

Съпругата на музиканта отново издава пикантни подробности за връзката им.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 февруари 2023

Хейли Бийбър разкрива кое е „любимото ѝ нещо" относно брака с „най-добрия ѝ приятел" Джъстин Бийбър.

Съпругата на поп звездата сподели пред Vogue Australia любимия си аспект от брака им.

„Любимото ми нещо в брака е честно казано приятелството, което чувствам, че имаме.", призна Хейли на 28-годишния Джъстин, тъй като той я интервюираше. „Наистина, ти си най-добрият ми приятел в целия свят. Няма човек, с когото бих предпочела да прекарвам повече време или да правя нещо."

Двойката, която отпразнува четири години от сватбата си през септември, сключи брак в съда в Ню Йорк само два месеца след годежа си през юли 2018 г. Сватбената церемония се проведе тайно, а източник, близък до двойка заяви: „продължиха и го направиха, без да слушат никого".

Почти година след личните си обети, влюбените организираха по-голяма церемония в Южна Каролина, на която присъстваха техни близки приятели и семейство.

Двойката, заедно с приятелите си наскоро пътуваха до Хаваите за 30-ия рожден ден на Келия Мониз. Професионалната сърфистка е една от най-близките приятели на 26-годишната Хейли.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС И ХЕЙЛИ БИЙБЪР ОТНОВО ВРАЖДУВАТ В ИНТЕРНЕТ

В интервю от 2022 г. за Harper's Bazaar, основателката на козметичния бранд Rhode разказа за здравословните им проблеми – описвайки подробно как е претърпяла „мини инсулт" и операция след това, докато Джъстин е диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт, рядко неврологично заболяване, което причинява парализа на дясната страна на лицето му.

„Той все още е човекът, заради когото бързам да се върна вкъщи.", каза тя в интервюто. „Може да летя някъде и да отида да свърша някаква работа, но нямам търпение да се върна и да сме заедно."

Тя също така призна, че бракът не винаги е лесен и изисква взаимни усилия, за да процъфтява. „В крайна сметка той е най-добрият ми приятел, но все пак трябва да положа много работа, за да проработи цялото нещо."

„Знам, че в крайна сметка, когато децата се появят на снимката, това ще бъде цял друг етап и трябва да намерим начин. Мисля, че в идеалния случай ще опитаме през следващите няколко години.", каза моделът пред изданието.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA