Ким Кардашиян също се пошегува с лошия фотошоп на снимката на Кендал

Наред с всички фенове, които се чудят какво се случва с ръката на Кендал, Ким също се включи в шегата.

Ким Кардашиян също се пошегува с неуспешния фотошоп на снимката на Кендал Дженър.

Феновете обвиниха Кендал в лошо фотошопиране, след като тя публикува своя снимка по бикини в Instagram.

На кадъра тя е клекнала и носи  силно изрязани зелени бикини, а ръката ѝ леко докосва земята. За съжаление пръстите ѝ изглеждат ужасно тънки и дълги и поради това ръката ѝ изглежда напълно неестествено.

Това предизвика поток от коментари като много от тях гласяха: „Какво става с тази ръка?", „Кой е дошъл да види снимката само заради ръката ѝ?" и „Вижте тази РЪКА!".

Малко след това Хейли Бийбър отхвърли твърдението, че това е неуспешно използван фотошоп като публикува видео на ръката на приятелката си в своята история в Instagram, показвайки, че тя наистина изглежда дълга и слаба. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ НЯМА НИЩО ПРОТИВ ДА ОТИДЕ НА ПЛАЖ С ИЗВЪНЗЕМНИ

„Вижте колко странно изглежда ръката ѝ обикновено", казва Болдуин във видеото и добавя: „Това е на живо". И написа върху клипа: "тя има дълги ръце и пръсти."

Сега обаче дори по-голямата ѝ сестра Ким не можа да устои да не се пошегува за предполагаемия провал на обработването на снимката.

Основателката на SKIMS публикува серия от нейни снимки по бикини в своя Instagram. На снимките тя се приближава към фотографа докато е облечена в бели триъгълни бикини и слънчеви очила в сребърна рамка. 

Обяснявайки, че Кендал е заснела снимките, тя написа под тях: „С дългата ръка @kendalljenner зад обектива 📷".

С дълга ръка или не, Кендал в момента е заета със Седмицата на модата в Милано, където наскоро се разходи по модния подиум на Prada, представяща колекцията им за есента на 2023 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA