Шакира се чувства по-силна от всякога

Изпълнителката на "Waka Waka" най-накрая се е научила да бъде пълноценна сама за себе си.

Шакира разказа как е намерила сила след разделята ѝ с Жерар Пике.

Колумбийската певица даде интервю за испанската медия Canal Estrellas, в което разказа как е продължила напред след като се раздели с бащата на децата си.

„Винаги съм била много емоционално зависима от мъжете – трябва да призная това. Бях влюбена в любовта като цяло.", каза 46-годишната звезда на водещия Енрике Асеведо, добавяйки, че някога е вярвала, че една жена има нужда от мъж, за да се чувства пълноценна.

„По един или друг начин успях да се науча да не е така и чувствам, че ще се оправя сама.", каза тя. „Когато една жена трябва да се сблъска с трудности в живота, тя става по-силна. Когато станеш по-силен, това означава, че се учиш да разпознаваш слабостите си и да приемаш своята уязвимост."

Сега Шакира казва, че се „изкачва нагоре по пътя" и е „успяла да почувства, че съм достатъчна" – нещо, което „никога не е предполагала, че ще се случи".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАКИРА ОТПРАЗНУВА ПРАЗНИКА НА ВЛЮБЕНИТЕ ПО ИНТЕРЕСЕН НАЧИН

„Чувствам се пълноценна – защото чувствам, че мога да разчитам на себе си и имам две деца, които зависят от мен.", каза тя за синовете си Саша на 8, и Милан на 10.

„Трябва да бъда по-силна от лъв. Тази сила, за да бъде истинска, а не фасада… трябва да е резултат от голяма болка. Трябва да приемеш тази болка и разочарованието, защото има неща, които не стават така, както искаме."

Изпълнителката на "Hips Don't Lie" добави: "Има мечти, които се разбиват и ние трябва сами да вземем парчетата и да ги съберем отново."

Шакира и 36-годишната футболна звезда обявиха, че се разделят през юни, след като бяха заедно 11 години. През януари стана ясно, че Пике има нова приятелка - Клара Чиа Марти на 23 години.

Най-новата колаборация на певицата е с другата колумбийска звезда Karol G, озаглавена „TQG", в която двете пеят как бившите им партньори са продължили напред и как те са станали по-силни след връзките си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA