Време е да започнем да произнасяме "Versace" правилно

Марката припомни видеото си, в което обяснява как правилно се произнася "Versace".

Хората казват Versace погрешно от години и марката припомни видеото, в което обяснява как се произнася правилно, за да коригира тази грешка веднъж завинаги.

Разкритието идва с видеото, което е качено в профила на Versace в Instagram. В него с помощта на множество модели, включително Джиджи Хадид и самата Донатела Версаче те обясняват подробно как се произнася името на модната марка. „Това е Versace, а не Versachee", беше озаглавен видеоклипа.

Видеото беше пуснато в част от рекламната кампания на "Clans of Versace" за колекцията #VersaceFW18. Кампанията, заснета от фотографа Стивън Мейзъл, включва най-дългото рекламно изображение от петдесет и четири модела, които символизират приобщаването - ключова ценност за артистичния директор Донатела.

„Това изображение, съставено от 54 модела представя всички истински кланове, които въплъщават всичко, което Versace представлява – разнообразие, което изразява иновациите и показва какво е да си безстрашен, показва какво означава да бъдеш дързък.", написа модната къща под видеото.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИНЪТ НА ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ СЕ СНИМА С ДОНАТЕЛА ВЕРСАЧЕ

„Най-дългото видео на Versace е съставено от смесица от личности – от супермодели до млади нови таланти. Всички те са в аутфити, които показват увереност.", обясни марката чрез друга публикация.

Въпреки че видеото е от 2018 г. изглежда феновете на марката все още не произнасят "Versace" правилно, защото самата Донатела отново отвори темата докато гостуваше в Youtube канала на Vogue.

В клипа, който е част от поредицата "73 въпроса с Vogue", тя директно започва да обяснява как хората да произнасят правилно нейното име и това на модната къща.

Обяснението този път дойде, след като креативната директорка на марката беше попитана коя италианска дума британците и американците произнасят най-грешно.

„Versachee", отговаря тя, преди да заяви как е правилно да се произнася: „Това е Versach-eh".

След като видеото беше качено в интернет, един фен написа: „КАЗАХ НА ВСИЧКИ, ЧЕ НЕ Е VERSA-CHEE, НИТО VERA-CHAY. ТОВА Е VERSA-CHE".

„Начинът, по който тя погледна, когато за първи път каза Versache... О БОЖЕ МОЙ!!!", написа друг човек в Youtube.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA