Мишел Йео никога не е мечтала да бъде актриса

Звездата от "Всичко навсякъде наведнъж" разказва целия си път до първата номинация за "Оскар".

Мишел Йео разказва пътя си във филмовата индустрия и как е стигнала до най-емблематичните си роли.

"Първият ми филм, когато дойдох в Америка, беше "Винаги ще има утре" - филм за Бонд. Да бъда част от наследството на Бонд значи толкова много за мен", казва 60-годишната актриса от "Всичко навсякъде наведнъж" пред People.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА ЩЕ УЧАСТВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "ЖОКЕРА"

Следващата роля на Йео е в "Тигър и дракон" от 2000 г. "Не можех да се съглася със стереотипните роли, които ми бяха предложени в началото."

"Така че отнема време... промяната във всичко винаги отнема време. Не можем винаги да сме в комфорта си. Животът значи да бъдем хаотични, животът е да поемаме рискове. Животът е да правим промени, но трябва да знаем как да се променим и за какво са тези промени?"

дфжгбхн

Носителката на "Златен глобус" и награда SAG участва и в "Слънчице" от 2007 г. и "Луди богаташи"  от 2018 г., последният от които е "запалил огън и този огън ставаше все по-голям и по-голям."

"Спомням си, че имах интервюта и млади репортери идваха и казваха: "Родителите ми са толкова развълнувани, че ви интервюирам." И това ме порази", признава Йео със смях.

дфгх

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЪНТЪР ШАФЪР Е НОВАТА ЗВЕЗДА В ГАЛАКТИКАТА НА MUGLER

В крайна сметка "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" е огромният "скок напред" в индустрията.

"С този филм ние казахме, че сме тук, за да останем. Това, което трябва да направим сега, е да продължим напред и да не поглеждаме назад. Трябваше да помислим как може да създадем всичко, което публиката иска да види от нас."

Йео споделя още, че никога не е имала "мечта" да стане актриса, докато е била дете.

"Обичах да влизам в този напълно нов свят. Това вълшебно усещане да не си там, където си, да бъдеш отведен на невероятни места и да срещнеш всички тези невероятни хора - ето това е магия."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA