Новият албум на Ед Шийрън ще изразява най-тъмните му и лични мисли

Певецът коментира и болезнените преживявания от последните години.

Ед Шийрън ще бъде по-честен от всякога в предстоящия си албум.

Музикантът пее за болезнената история на съпругата си Чери, която е имала тумор по време на бременността си, а в "-" (произнася се subtract") ще го чуем да изразява "най-дълбоките и най-мрачни мисли" от последните години.

"Чувствах, че сякаш се давя с глава под повърхността. Гледам нагоре, но не мога да си поема въздух", споделя той, уточнявайки, че се е борил с психичното си здраве в продължение на година.

"Работих върху "Subtract" цяло десетилетие, опитвайки се да направя перфектния акустичен албум като написах и записах стотици песни с ясна визия. Тогава в началото на 2022 г. поредица от събития промени моя живот, психичното ми здраве и в крайна сметка начина, по който гледах на музиката и изкуството", продължава той. "Писането на песни е моята терапия. Помага ми да осмисля чувствата си. Писах, без да мисля за това какви ще бъдат песните, просто пишех каквото чувствам. И за малко повече от седмица замених десетилетия работа с моите най-дълбоки и най-мрачни мисли."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВОТО ВИДЕО НА ЕД ШИЙРЪН ЩЕ ПОДПОМОГНЕ УКРАЙНА

"В рамките на един месец бременната ми жена разбра, че има тумор без начин за лечение до раждането", разказва той за ситуацията преди раждането на втората им дъщеря през май м.г.

ед шийрън

"Най-добрият ми приятел почина внезапно, а аз се озовах в съда, защитавайки кариерата си и това, че песните ми са авторски. Минах през страх, депресия и безпокойство", добавя 32-годишният певец, говорейки за делото за плагиатство относно песента му "Shape of You".

Той добави, че именно цялото напрежение го е вдъхновило да издаде албум - откровен, честен, макар и болезнен.

"За първи път не се опитвам да създам албум, който хората да харесат, просто показвам нещо, което изразява къде се намирам в живота си като възрастен."

Премиерата е на 5 май.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA