Спечелете страховита Гоустфейс награда от "Писък 6"

Нов град. Нов убиец. Нови правила. Нов "Писък", който е в кината от този петък.

Фотография: Форум Филм България

Ще се наложи да се съгласите. Противно на редица други популярни франчайзи, изгубили ни категорично след част номер 3 или 5, Гоустфейс успя да запази интереса към Писък и всеки следващ филм от поредицата продължава да приковава към големия екран.

Писък 6

На 10 март играта продължава, но правилата се променят. Хорър иконата се завръща с Писък 6, но този път има нещо различно. Жанровата легенда на Уес Крейвън и Кевин Уилямсън ще ни представи емблематичния убиец в нова, далеч по-ужасяваща светлина. Този Гоустфейс не е като другите. Всъщност нищо не е както преди.

В Писък 6 сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напускат Уудсбъро и започват нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов убиец надява маската на Гоустфейс и сякаш не разчита на установените правила. Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка следваща жертва, самоличността и мотивите на убиеца изглеждат все по-мъгляви.

Писък 6

Писък 6

Създателите на филма обещават това да бъде най-напрегнатата, кървава и изненадваща част до момента, а на екран се завръщат Хейдън Панетиер в ролята на любимата Кърби Рийд, както и Кортни Кокс, която за пореден път се превъплъщава в Гейл Уедърс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ "ПИСЪК" ЩЕ БЪДЕ ПО-СТРАШЕН ОТ ВСЯКОГА

Писък 6

Преди да стане време да се настаним удобно в киносалона, с приятелите ни от Форум Филм България ще изненадаме някой от вас с оригинално спортно горнище, вдъхновено от лентата. Как? Открийте тематичния пост в нашия официален Instagram акаунт и внимателно последвайте условията под него.

Крайният срок за участие е 13 март включително, а победителят ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на следващия ден.

Гледайте Писък 6 - от 10 март, само в кината и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA