Крис Рок обвини Меган Маркъл, че просто "се оплаква"

Комикът смята, че това, което ѝ се случва "не е расизъм, а просто свекър и свекърва".

Крис Рок постави под въпрос „оплакванията за расизъм" на Меган Маркъл срещу кралските особи в новия си сериал по Netflix.

По време на стендъп шоуто си "Chris Rock: Selective Outrage", комикът пусна няколко шеги за Меган и кралското семейство.

58-годишният актьор заяви, че „някои от тези глупости, през които е преминала, не са расизъм", а по-скоро „свекър и свекърва."

По-късно той нарече кралското семейство „Богове на расизма",  твърдейки, че те са „инвестирали в робство като акули".

крис рок

„Понякога това е просто свекърва ти. Чувайки я да се оплаква, аз си казвам: „Какво, по дяволите… говори тя? Тя каза: „Те са такива расисти, искаха да знаят колко кафяво ще бъде бебето..." А аз мисля, че това не е расистко, защото дори черните хора искат да знаят колко кафяво ще бъде бебето. Проверяваме зад ушите им.", обясни актьорът.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИС РОК КРИТИКУВА УИЛ СМИТ И ДЖЕЙДА ПИНКЕТ СМИТ

Крис започна да говори за Меган и кралските особи, когато заяви, че „всеки се опитва да бъде жертва, включително хора, които знаят дяволски добре, че не са жертви". След като спомена конкретно името ѝ, той каза, че тя „изглежда мила дама, просто се оплаква".

„Тя не е ли ударила от лотарията за светла кожа?", попита комикът. — Обаче продължава да се оплаква?

крис рок

Рок продължи като каза, че разбира „дилемата" на Маркъл.

„Черно момиче, което се опитва да бъде прието от белите си свекъри", каза той. „О, трудно е. Толкова е трудно, много е трудно – но не е толкова трудно, колкото бяло момиче да се опитва да бъде прието от черните си свекъри. Ето това е наистина трудно."

Крис дори заяви, че Меган се „държи като тъпа, сякаш не знае нищо. Тя каза: „Не знаех, нямах представа какви расисти са били." Това е кралското семейство! Не си търсила в Google ли? Какво, по дяволите, говори тя, как така не знаеше? Те са най-големите расисти, първородните! Те са измислили колониализма.", продължи той. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA