Ето какво обича да похапва Селена Гомес късно вечер

Звездата показа кое е любимото ѝ хапване, което си приготвя за малките часове.

„Хапването късно вечер", което Селена Гомес обича да си приготвя е от точно три съставки и включва мнооого сирене.

30-годишната Гомес се появи във видеоклип в YouTube за Vanity Fair, за да влезе в ролята на „готвач за среднощно парти" и да покаже едно от любимите си хапвания.

„Това ям обикновено, когато съм уморена или щастлива или тъжна,", казва актрисата от "Only Murders in the Building".

Селена демонстрира как създава лакомството състоящо се от крекери, спрей сирене и парчета пеперони. Актрисата обясни, че докато е била малка и е ходила на семейни събирания, за да гледа спортни мачове със семейство са, баща ѝ е приготвял именно тези бисквити.

„Веднъж вторият ми баща реши да приготви нещо наистина бързо.", обясни тя. „И така, той създаде тази прекрасна рецепта."

По време на демонстрацията актрисата и певица каза: „Можете да използвате каквото искате сирене, разбира се, но със спрей сирене е много забавно.", докато напръскваше малка планина от сирене върху обикновен крекер.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС Е БИЛА ЗАСРАМЕНА ОТ КОЛЕГИТЕ СИ

След това тя поставя пеперони върху купчината сирене и добави още сирене, за да завърши отново с бисквита. „Може да добавите чушка, ако искате, или каквото и да е."

селена гомес

Докато приготвяше още няколко от любимите си сандвичи, звездата сподели, че последният път, когато е решила да направи закуската е било за приятелите ѝ в Ню Йорк. Тя призна, че се е притеснявала дали няма да си помислят, че е „отвратително", но всички са се наслаждавали на вкусните крекери със сирене и пеперони.

Тя продължи, шегувайки се: „Живея в Лос Анджелис, така че някои хора гледат това и казват „браво", а други са в паника, че дори ям нещо подобно."

Накрая изпълнителката на "Who says" хвърли тавата със сандвичи във фурната за пет минути, така че „сиренето да може да се разтопи, а пепероните да са горещи".

„Това е като пица", пошегува се тя след като отхапа от лакомството, току-що излязло от фурната.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA