Дрю Баримор не се притеснява да говори за алкохолизма

Звездата от "50 първи срещи" е категорична, че вече се е излекувала завинаги.

Въпреки че вече е зад гърба ѝ, Дрю Баримор не се притеснява да говори за проблема си с алкохола в миналото.

В интервю за The Los Angeles Times 48-годишната актриса разкри, че борбата със зависимостта след развода ѝ през 2016 г. е била толкова силна, че дори терапевтът ѝ е отказал да работи с нея, макар да са били един до друг в продължение на десетилетие.

дрю баримор

"Просто каза, че не може повече", коментира тя пред изданието. "Всичко беше заради пиенето ми. Казах му, че разбирам и уважавам решението му. Видя, че не се подобрявам, така че се надявах един ден да мога да спечеля доверието му отново."

Приятели на звездата са ѝ дали време да премине през тъгата, но в крайна сметка са взели решението да я заведат в клиника.

Камерън Диас призна, че цялата ситуация е била "трудна за гледане", но тя е имала "абсолютната вяра" и е дала необходимата подкрепа. До началото на токшоуто "The Drew Barrymore Show" през 2019 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДА, ДРЮ БАРИМОР СЪЩО ОБИЧА ДА ХОДИ ГОЛА ПРЕЗ УИКЕНДА

дрю баримор

"Мисля, че възможността да съм в това шоу беше наистина голям тласък за мен", признава тя. "Нямаше да мога да се справя с него, освен ако не съм наистина чиста."

И така, две години по-късно, звездата от "50 първи срещи" се свързва с терапевта си и отново започват работа.

"Разбрах, че само със себе си и с моите момичета съм наистина щастлива. Винаги съм мислела, че ще съм в онзи цикъл цял живот, но може би съдбата ми е приготвила и други неща, преди светлините напълно да изгаснат."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA