Кара Делевин проговори за пристрастяването си

Супермоделът сподели каква е причината и как е решила да стане по-добър човек.

Кара Делевин разкрива, че е трезва след тревожните снимки, които се появиха в интернет миналата година.

Феновете на Делевин бяха доста разтревожени, когато в края на миналата година снимки и видеоклипове на модела с разрошена коса на летище, обиколиха онлайн пространството. Скоро след това започнаха спекулации относно битката на звездата със зависимоста ѝ от алкохола и наркотиците.

Сега, Кара разказва за онзи мрачен период от живота си и как достигането до дъното я е променило към по-добро.

кара делевин

„Ако продължавах да вървя по същия път щях да загина или да направя нещо наистина, наистина глупаво.", каза тя в интервю за априлския брой на Vogue.

Припомняйки си шокиращите снимки, заснети на летището в Лос Анджелис през септември 2022 г., след като се завръща от Burning Man, тя каза: „Не бях спала. Не бях добре. Мислех, че се забавлявам, но по някое време осъзнах, че не изглеждам добре."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАРА ДЕЛЕВИН СЕ Е РАЗПЛАКАЛА НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА РИАНА НА SUPER BOWL

Тя добави: „Знаеш ли, понякога се нуждаеш от проверка на реалността, така че в известен смисъл тези снимки бяха нещо, за което мога да съм благодарна."

Имаше и снимки, на които тя се вози в черен джип с крака, висящи през прозореца и видеоклипове, на които тя изглежда нервна, говорейки по телефона, който пада на земята, след което и тя сяда на тротоара по чорапи.

кара делевин

„Тогава можех да се покатеря на всичко и бих скочила отвсякъде… чувствах се дива.", каза тя, обяснявайки синините по себе си.

30-годишният супермодел каза, че тогава се е записала в рехабилитационен център за злоупотреба с вещества.

„След септември просто имах нужда от подкрепа. И моите стари приятели, които познавам от 13-годишна възраст, всички те дойдоха и започнахме да плачем.", каза Кара пред списанието. „Погледнаха ме и казаха: „Заслужаваш шанс да си щастлива." Така тя започва програма и оттогава е трезва.

„Този ​​процес очевидно има своите възходи и падения, но започнах да осъзнавам толкова много неща.", каза тя. „Хората искат да им кажа: „О, бях пристрастена, но сега съм трезва. Това е." Но това не е толкова просто. Не става за една нощ."

кара делевин

Поглеждайки назад какво я е накарало да се пристрасти към различни вещества, звездата каза, че е била „сама, наистина сама" по време на пандемията COVID-19. Тогава, тя се е разделила с Ашли Бенсън и е нямала работни ангажименти, което също е допринесло за пристрастяването ѝ.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАРА ДЕЛЕВИН ИСКА ДА СПАСИ ПЛАНЕТАТА

„Бях в екзистенциална криза. Цялото ми чувство за принадлежност, цялото ми утвърждаване, дори моята идентичност, всичко се дължеше на работата. И когато тя изчезна се почувствах сякаш нямах цел. Просто не струвах нищо без работата си и това беше страшно.", каза тя.

За 30-ия си рожден ден през август тя организира огромен купон в Ибиса - „погребение за предишния ми живот, сбогом на една ера". Тя добави: „Купонясвах колкото мога, защото това беше краят."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA