Кара Делевин се е разплакала на изпълнението на Риана на Super Bowl

Въпреки, че супермоделът и певицата са добри приятелки от дълго време, тя е разбрала новината за бременноста ѝ като всички останали.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 февруари 2023

Кара Делевин каза, че се е разплакала, гледайки изпълнението на Риана на Super Bowl.

Британският супермодел беше на гости на The Late Late Show с Джеймс Кордън в понеделник. Там тя призна, че се е разплакала по време на изпълнението на певицата на големия мач в Аризона в неделя.

„Чувствах се толкова благодарна, че съм там", каза 30-годишната Делевин за „изживяването", което е изпитала, докато е гледала изпълнителката на "Disturbia".

„Чувствах, че съм на този толкова исторически момент и беше просто невероятно. Чувствах се толкова горда. Плаках, беше красиво", добави тя, отбелязвайки, че е била на много концерти на суперзвездата, но това преживяване е било много по-специално.

Моделът заяви на Джеймс Кордън, че „купата" определено е отишла при Риана, а на същото мнение бяха и Куинта Брънсън и Аштън Къчър, които също участваха в интервюто.

По време на мача, Кара публикува снимка Instagram профила си, на която се вижда, че е най-отпред в публиката. Тя носеше тениска на Savage X Fenty, на която пише: „Концерт на Риана, прекъснат от футболен мач, странно, но както и да е". 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАРА ДЕЛЕВИН ИСКА ДА СПАСИ ПЛАНЕТАТА

На втората снимка тя вдигна дрехата си, за да покаже черния си спортен сутиен и снимката на звездата, отпечатана отвътре.

Тениската е от колекцията "Game Day" на Savage x Fenty, която се разпродаде няколко часа след пускането ѝ.

"#TeamRihanna", написа тя до снимката, а официалният акаунт на Hulu коментира: „легенди, подкрепящи легенди".

34-годишната изпълнителка на "Lift Me Up" излезе на сцената облечена от глава до пети в ярко червен цвят и разкри, че отново е бременна като още в първите секунди от изпълнението си, тя погали корема си и остави ципа на гащеризона си разтворен.

Интервюто на Делевин беше по случай колаборацията ѝ с Hulu за "Planet Sex with Cara Delevingne". Тя сподели още, че не е знаела, че нейната приятелка Риана е отново бременна и е научила новината с всички останали.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA