Кара Делевин иска да спаси планетата

"Хората и природата могат да съжителстват в хармония, защото хората са природа - важно е, а сякаш сме го забравили."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2021

Още през януари 2019 г. Кара Делевин реши да стартира #MyEcoResolution с Кристабел Рийд, за да покаже на хората промените, които могат да направят по пътя към справянето с огромните екологични предизвикателства.

Оттогава насам 28-годишната звезда участва активно в борбата с изменението на климата и сега стартира нова благотворителна организация, която има за цел да възстанови баланса в екосистемите.

Името ѝ е Initiative Earth, а основният мотив е да "изгради и подкрепи глобалното движение, което вече регенерира Земята и съживява общностите, защото никога не е имало по-спешна нужда".

Делевин подчертава, че хората по света търсят начини да се справят със суша, глад, циклони, наводнения и териториални разрухи, а доклади показват, че от 1970 г. насам има 68% намаление в популацията на бозайници, птици, земноводни, влечуги и риби, като загубата по отношение на биологичното разнообразие в Латинска Америка и около Карибите вече достига 94%. 

"Вярваме, че хората и природата могат да съжителстват в хармония, защото хората са природа - важно е, а сякаш сме го забравили. Ще работим за по-справедлива, свободна и екологично балансирана култура", коментира още Кара. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA