Кийра Найтли не приема много роли заради burnout

Звездата от "Карибски пирати" смята, че е била твърде строга към себе си в началото.

Кийра Найтли се е чувствала "ограничена" в ерата на "Карибски пирати".

Звездата от популярния франчайз разказа повече за периода, в който ѝ е липсвал "комфорт", тъй като е била възприемана от обществото погрешно.

Кийра Найтли

"Обществото има визия за жените, никога не съм се чувствала комфортно с това. Беше много стресиращо", споделя тя в интервю за британския Harper's Bazaar, определяйки порастването си като "екстремно приземяване в много ранна възраст".

ОЩЕ ОТ GRAZIА: СЕРИЕН УБИЕЦ ЩЕ ПРЕСЛЕДВА КИЙРА НАЙТЛИ В "BOSTON STRANGLER"

"Елизабет беше обект на желание от страна на всички в обществото. Не че не беше борбена като мен, просто беше интересно, защото аз имам тази мъжка сила, а те си ме представяха по точно обратния начин, защото тя беше такава", продължава Кийра. "Чувствах се много ограничена. Чувствах, че сякаш това ми пречи. Ролите ми по-късно бяха опит да се измъкна."

Кийра Найтли

Найтли си спомни, че се е чувствала "като затворена в нещо", което не разбира, издигайки се към върха.

"Бях невероятно строга към себе си. Никога не бях достатъчно добра за себе си. Бях напълно целеустремена. Бях толкова амбициозна. Бях толкова мотивирана", коментира звездата. "Винаги се опитвах да ставам все по-добра и по-добра, което е изтощителен начин да живееш живота си. Изтощително е, наистина."

След "прегарянето", сега звездата приема много по-малко роли, тъй като е взела решението да отделя повече време за себе си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA