Майли Сайръс иска да чуете историята зад "River"

Текстът на втория сингъл от "Endless Summer Vacation" не е точно това, което предполагате.

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Майли Сайръс заяви, че конкретно парти в близкото минало е вдъхновението зад втория водещ сингъл от последния ѝ албум - "River".

Суперзвездата разказа повече по темата не само в специалния документален проект "Backyard Sessions", който вече е в каталога на Disney+, но и в storyline секцията на Spotify.

"Това беше период от живота ми, в който преживях всичко случващо се много емоционално и лично. В един момент бях организирала парти с танци и поканих моите приятели", спомня си Сайръс. "Правилото беше всяко момиче да си доведе своя най-добър гей приятел."

Ключовият момент от вечерта е бил игра, в която е трябвало гостите да имитират "всички легенди", включително Даяна Рос, Уитни Хюстън, Линдзи Лоън, Парис Хилтън и Бритни Спиърс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАЙЛИ САЙРЪС НИ КАНИ НА БЕЗКРАЙНА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ

"Така песента еволюира от валежи от неприятности до валежи от любов", добавя изпълнителката.

майли сайръс

И именно защото винаги е била болезнено откровена за случващото се в живота ѝ, Майли не е съгласна хората да се възмущават от това, че в песента се пее за секс и само за секс.

"Endless Summer Vacation" вече е на пазара, а когато анонсира появата му през януари, бившата Хана Монтана описа албума като "любовно писмо до Ел Ей".

Има ли нужда да припомняме рекордите на "Flowers"?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA