Соня Йончева отново ще покори българската сцена

След концертите си в зала "България" на 12 и 15 април, примата ще се срещне лично с най-верните си фенове.

Фотография: SY11

След като преди броени дни беше гост на тазгодишните Оскари, съвсем скоро Соня Йончева отново ще завладее българската сцена - този път с концерти на 12 и 15 април.

Щастливците, сдобили се с билети за най-добрите места в зала "България", ще бъдат поканени от организаторите на коктейл, а в неформална среда Йончева ще представи първата си книга, вдъхновена от любими нейни героини от известни опери.

соня йончева

Концертите в навечерието на Великден ще са първите в Европа след няколкомесечното отсъствие на примата от стария континент, а по време на специалната среща тя ще отговаря на въпроси на почитателите и ще даде автограф върху новия си албум "Куртизанката".

Следващата седмица световноизвестното българско сопрано ще влезе в една от най-сложните във вокално и артистично отношение роли в световния оперен репертоар, появявайки се на сцената на Метрополитън опера в Ню Йорк в новата постановка на "Норма" от Белини.

Музикалната критика вече не пести суперлативи за изпълненията ѝ, определяйки ги като "оригинални, перфектно вокално изпълнени и заредени с изключителен драматизъм".

Соня Йончева и Джеймс Камерън

Предишният успех на българската звезда е от началото на тази година, когато операта "Федора" беше показана в кинотеатри по целия свят.

Спектакълът "Травиата" пък постигна по-добър боксофис резултат от "Ла Ла Ленд" в Щатите, а говорейки за това, надяваме се, че скоро Соня ще има възможността да изпълни друга своя мечта - да бъде актриса в пълнометражен филм.

Билети за предстоящите концерти ще откриете онлайн на epaygo.bg и на касите на EasyPay.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA