Раздялата на Лили Райнхарт и Коул Спраус е била наистина трудна

Макар общото им минало често да плува по повърхността, звездите от "Ривърдейл" вече гледат напред.

Коул Спраус сподели, че раздялата му с Лили Райнхарт от "Ривърдейл" се е оказала "наистина трудна" и за двамата.

"Мисля, че да работим заедно беше трудно, защото не можехме да не отделяме внимание на всичките си чувства един към друг", споделя той в подкаста "Call Her Daddy". "Това не ни позволи да имаме разстоянието, за да преодолеем връзката ни."

ривърдейл

"Знам, че и двамата си причинихме доста щети един на друг", добавя той. "Сега сме добри приятели, което е страхотно. Сега работим наистина добре заедно."

Спраус и Райнхарт бяха заедно в продължение на три години от началото на 2017-а и въпреки че запазиха сравнителна потайност по отношение на връзката си, Коул потвърди раздялата им през август 2020 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАМИЛА МЕНДЕС ПРОГОВОРИ ЗА ХРАНИТЕЛНОТО РАЗСТРОЙСТВО ПО ВРЕМЕ НА "РИВЪРДЕЙЛ"

"Първоначално с Лили се разделихме през януари тази година, но след това решихме да се разделим окончателно през март", написа той в Instagram профила си. "Имах невероятни изживявания с нея, винаги ще се чувствам късметлия и ще ценя факта, че имах шанса да се влюбя. Не ѝ желая нищо друго, освен най-голямата любов и да върви само напред."

ривърдейл

Оттогава насам екранният Джъдхед е във връзка с модела Ани Фурние.

"Ще кажа, че сегашната връзка ми отвори очите за това как изглеждат истинската съвместимост и доверие между двама човека. Никога преди не съм виждал това. Това е първата връзка, в която мога да кажа: "По дяволите, имаме си истинско доверие."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA