Алиша Кийс споделя тайната си за щастлив брак

Певицата е женена за музикалния продуцент Swizz Beatz от 13 години.

Алиша Кийс разкрива тайната на щастливия си брак със Swizz Beatz.

В интервю за Wall Street Journal, 15-кратната носителка на Грами разкри какво поддържа връзката ѝ с Beatz толкова силна през годините.

„Наистина отделяме време един за друг", каза 42-годишната Кийс пред изданието. „Има толкова много неща за балансиране. Има толкова много работа. И се оказва, че тичаш и правиш нещата за децата, правиш всички неща по списъците си, работиш за мечтите си, но е важно какво правиш и извън това."

алиша кийс

Алиша, която ще отбележи 13-ата си годишнина от сватбата си с Beatz през юли продължи: „Това време заедно с твоя партньор е толкова безценно. Трябва да отделяте време и да ви е важно, толкова важно, колкото тези ежедневни неща. А после то рефлектира на връзката ви."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АЛИША КИЙС ПРОДЪЛЖАВА ГРИМ ЛИНИЯТА СИ

„Сещате се защо сте влюбени, сещате се защо просто се харесвате, какво ви е интересно един за друг", добави тя.

Двамата са се срещнали за първи път, когато изпълнителката е била на 14, а той на 16 благодарение на общ приятел от гимназията, но тогава Кийс не се е интересувала от връзка.

алиша кийс

„С времето се оказахме в едни и същи компании на различни награди и събития.", пише певицата в автобиографичната си книга "More Myself". „Той обикновено спираше с някаква луксозна кола, разхождаше се с приятелите си от Бронкс и винаги беше обсипан с диаманти. Не исках да имам нищо общо с това."

Но отношенията им са започнали да се променят, когато двамата за първи път са се събрали за музикален проект години по-късно. „Колкото повече разговаряхме, толкова повече забелязвах как работи умът му. Отвъд широките дънки и татуировките на ръцете имаше дълбочина. Той беше толкова наясно какво се случва по света", каза тя.

Двойката имаше силно приятелство в продължение на години докато Swizz Beatz не ѝ предложи през 2010 г. и двамата сключиха брак същата година. Сега имат двама сина - Египт на 12 и Генезис на 8 години.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA