Всичко, което знаем за шестия сезон на "The Crown"

Netflix отмени предишните си планове да завърши сериала, така че сме щастливи да отпразнуваме началото на снимките.

"The Crown" официално ще има шести сезон и ви разкриваме всичко, което знаем досега.

„Когато започнахме да обсъждаме сюжетната линия на Сезон 5 стана ясно, че за да отдадем дължимото на сложността на историята, трябва да се върнем към първоначалния план и да направим шест сезона.", каза създателят Питър Морган, след което Netflix официално обявиха, че сериалът няма да свърши с пети сезон, а дори са започнали снимките на последния шести.

СЕЗОН 6 ЩЕ ПОКАЖЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ ОТ ЖИВОТА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА

Предстоящият сезон ще започне там, откъдето свърши Сезон 5 и ще покаже последните дни на принцесата на Уелс преди смъртта ѝ в автомобилната катастрофа, отнела нейния живот, този на Доди Файед и на шофьора на колата Анри Пол. 

Според IndieWire Netflix потвърди, че сериите ще покажат само събитията преди и след фаталната автомобилна катастрофа, като говорител каза, че „точният момент на удара от катастрофата няма да бъде показан".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЛЪН МИРЪН ПОЧЕТЕ КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ НА НАГРАДИТЕ БАФТА

ШЕСТИЯТ СЕЗОН НЯМА ДА ВКЛЮЧВА ДНЕШНИ КРАЛСКИ МОМЕНТИ

Морган обясни, че допълнителният сезон няма да удължи времевата линия, а ще се потопи по-дълбоко в историята досега. „Сезон 6 няма да ни доближи до настоящето – просто ще ни позволи да разкажем същия период по-подробно.", каза той. Така че не очаквайте да видите сюжетни линии, свързани с Меган и Хари на екраните си.

Според The ​​Hollywood Reporter, последните два сезона ще проследят кралското семейство през 2000-те, но това не означава, че ще стигнем до последните кралски сватби или кралски бебета.

ИМЕЛДА СТАУНТЪН ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА БЪДЕ КРАЛИЦА

Стаунтън ще продължи да бъде кралица Елизабет II заедно с Лесли Менвил, която отново ще влезе в ролята на принцеса Маргарет.

Доминик Уест ще продължи да бъде принц Чарлз, а екранната му не дотолкова половинка принцеса Даяна ще изиграе отново австралийската актриса Елизабет Дебики.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ХАРЕСВАТ THE CROWN, ЕТО КАКВО МИСЛИ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ЗА СЕРИАЛА

THE CROWN

ПРИНЦ УИЛЯМ И КЕЙТ МИДЪЛТЪН СЕ ПОЯВЯВАТ В СЕРИАЛА

Deadline съобщи, че продукцията е избрала трима актьори, които да изиграят тийнейджърските и младите версии на принц Уилям и Кейт Мидълтън за шестия сезон на сериала. Двама актьори са избрани да играят Уилям на различни възрасти, докато една актриса ще играе принцеса Кейт.

Сериалът ще бъде дебютна телевизионна роля и за тримата актьори. Руфъс Кампа ще изиграе Уилям на 15-годишна възраст в епизодите, които ще описват периода след трагичната смърт на майка му, принцеса Даяна. 

Ед Маквей ще влезе в ролята на принца в късните му тийнейджърски години, включително докато ухажва принцеса Кейт, която ще бъде изиграна от Мег Белами.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA