Жизел Бюндхен разкри защо се е разделила с Том Брейди

Супермоделът нарича края на 13-годишния си брак "смърт и прераждане".

Жизел Бюндхен наруши мълчанието си за развода с Том Брейди.

"Това е като смърт и прераждане", споделя супермоделът в ново интервю за Vanity Fair, обяснявайки, че скърби за "смъртта на моята мечта", след като двамата поставиха край 13 години по-късно.

жизел бюндхен

"Трудно е, защото си представяш, че животът ти ще изглежда по определен начин и си направил всичко възможно, разбираш ли? Вярвах в приказки, когато бях дете. Мисля, че е красиво да вярваш в тях. Толкова съм благодарна, че вярвах", допълва тя. "Даваш всичко, което имаш, за да постигнеш мечтата си. Даваш сто процента от себе си и е сърцераздирателно, когато не свърши така, както си се надявал, но ти можеш да направиш само това, което зависи от теб, да свършиш само твоята част. "

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН СЪЖАЛЯВА ЗА СИЛИКОНА В ГЪРДИТЕ СИ

Бюндхен и Брейди обявиха раздялата си през октомври миналата година. Тогава се твърдеше, че отказът на Брейди да се оттегли от NFL въпреки молбите на Бюндхен е причината двойката да се раздели. 

Оказва се, че това не е вярно и Жизел намира обвиненията за "много обидни", както и за "най-лудото нещо, което съм чувала".

"Слушайте, винаги съм го подкрепяла в това и бих продължила да го правя винаги. Ако има един човек, който искам да бъде най-щастливият на света, това е той, повярвайте ми. Искам да постигне всичко. Искам всичките му мечти да се сбъднат. Това е, което искам, наистина, от дъното на моето сърце."

жизел бюндхен

Натоварената футболна кариера на Том и фактът, че той не прекарва толкова време у дома, колкото тя може би е искала всъщност е "едно парче от много по-голям пъзел".

Причината да се стигне до финалното решение е, че "понякога растете заедно, понякога поотделно".

"Когато бях на 26, а той на 29, ние се срещнахме, искахме семейство, искахме някакви неща заедно. С течение на времето осъзнахме, че просто сме искали различни неща и сега трябва да направим избор. Това не означава, че не обичате човека. Просто означава, че за да бъдете автентични и наистина да живеете живота, който искате да живеете, трябва да имате друг човек до себе си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA