"Това, което остава" е вторият продуцентски проект на Мария Бакалова

В лентата на Димитрис Георгиев ще видим още Захари Бахаров, Елена Телбис, Маргита Гошева и Ян Лозов.

Фотография: Светослав Стоянов

Мария Бакалова приключи снимките на българския късометражен филм "Това, което остава", режисиран от Димитрис Георгиев.

"Това, което остава" проследява екстремното съзряване на момче по време на трагични събития, разтърсващи семейството му. За всички персонажи разплитащата се история е истинско житейско изпитание – изправени пред болката от загубата на близък човек, те откриват истини, за които не са готови, взимат решения, които променят напълно живота им, изпитват вина, която ги разяжда, търсят изход, но не успяват да излязат от капана на събитията.

Мария Бакалова

След като "Заедно без теб" стига до програмата Forum Expanded на международен филмов фестивал в Берлин, Димитрис Георгиев и Марий Росен решават да реализират пълнометражния си дебют "ТАТКО", но и да напишат сценария на "Това, което остава".

В звездния каст на филма ще видим още Захари Бахаров, Елена Телбис и Маргита Гошева, а главната роля е поверена на Ян Лозов.

Новината е особено специална за Мария, тъй като това е вторият филм, върху който двамата с Юлиан Костов работят като продуценти. Компанията им Five Oceans стои и зад дългоочаквания "Триумф", който в момента е в етап на постпродукция.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA