Джон Леджънд смята, че това е най-сексапилното нещо в Криси Тейгън

Изпълнителят на "Green Light" прави всичко възможно, за да поддържа пламъка в отношенията.

Джон Леджънд смята, че чувството за хумор на Криси Тейгън е най-сексапилното нещо в нея.

"Вероятно е очевидно, но тя ме кара да се смея през цялото време", коментира музикантът в ново интервю за подкаста "Call Her Daddy". "Просто целият ти свят се променя, когато имаш някого около себе си, който те кара да се смееш. Това прави всяко преживяване по-хубаво, дори когато преминаваш през най-лошите неща."

криси тейгън

"Грижа се добре за нея. Обичам да готвя за нея, въпреки че тя очевидно е тази с таланта, който аз нямам", казва той за любимата половинка. "Но аз обичам и да се грижа за нея, да я глезя и да ѝ правя някои романтични изненади. Сигурно ѝ харесва."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОН ЛЕДЖЪНД ПРИЗНАВА, ЧЕ НЕ Е БИЛ ПЕРФЕКТЕН ПАРТНЬОР

По-късно в интервюто изпълнителят на "Green Light" даде съвет как слушателите да поддържат взаимоотношенията си "горещи".

"Заключете вратата, ако имате деца. Децата ни постоянно влизат в стаята ни. Така че, ако искаме да си прекараме добре, трябва да заключим вратата."

ледбънф

"Трябва да намирате време", продължава той. "Трябва да продължите да си правите тези романтични жестове и да полагате усилия. Всичко това е важно. Не може да приемате нещата за даденост, особено ако сте заедно от дълго време. Ако си позволите да влезете в коловоз, трябва да отидете на среща, да правите забавни неща, романтични изненади."

Отвъд това, Леджънд коментира и опустошителната загуба на третото си дете през септември 2020 г.

"Като мъж изпитвах това силно чувство на скръб, но и безсилие. Искаш да помогнеш, но не можеш да направиш нищо, за да решиш проблема. Чувствахме се безсилни, скърбяхме много. Беше много голямо предизвикателство, изпитвахме голяма болка."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA