Новият сезон на "The Kardashians" е всичко друго, но не и спокоен

Предстои най-известното семейство да си зададе въпроса "Какво правим със силата, която имаме?".

Третият сезон на "The Kardashians" идва на 25 май, а първият му официален трейлър вече е факт.

"Вижте, всеки има своя истина за това какво се е случило", споделя Ким Кардашиян в началото. Веднага след това Клои Кардашиян се включва с думите "Иска ми се да можех да ви кажа, че това ще бъде тих, релаксиращ и спокоен сезон. Не е."

Въпреки че виждаме няколко доста безгрижни и сравнително идилични моменти, продължението на риалити поредицата обещава да се фокусира най-вече върху трудностите от последните години.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР ОТНОВО ПОКАЗА ПЕВЧЕСКИТЕ СИ УМЕНИЯ

"Няма чувство за лоялност", казва Кортни Кардашиян, докато нейният бивш Скот Дисик заявява: "Никога не съм виждал толкова много драма през живота си."

Междувременно Кендал Дженър казва на Кайли, че "отново искам да съм спокойна, искам да чувствам мир".

ким кардашиян

Според официалната информация, реализирана в публичното пространство, третият сезон ще покаже "как Крис Дженър, Кортни, Ким, Клои, Кендал и Кайли канят зрителите обратно в живота си, докато се борят с майчинството, споделеното родителство и изграждането на свои собствени империи."

"Връзката им ще бъде подложена на изпитание и ще възникне напрежение, но като семейство, те ще преминат заедно през бурята." Отново пред очите на милиони.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA