"Белият лотос" се насочва към Тайланд за сезон 3

Точно така, Майк Уайт вече търси най-подходящите локации за продължението на умопомрачителната поредица.

"Белият лотос" задължително предизвиква внимание и шум - без значение дали коментиращите го обожават, или по-скоро ненавиждат. Ние сме от първите и нямаме търпение за третия сезон, който ще ни отведе в Тайланд.

След като началото бе дадено на Хавай, а продължението ни накара да се влюбим в Таормина и Сицилия като цяло, Майк Уайт и компания се насочват към Азия.

Белият лотос

Въпреки че към момента екипът на HBO отказва коментар, множество различни източници, близки до продукцията, потвърдиха слуховете.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ, ЗАЩОТО ВТОРИЯТ СЕЗОН НА "БЕЛИЯТ ЛОТОС" Е СТРАХОТЕН

Всъщност още преди премиерата на сезон 2, създателят на сериала намекна, че е заинтригуван от идеята сюжетната линия да се развива в Азия. "Първият сезон акцентира върху парите, във втория беше сексът. Мисля, че третият сезон би бил по-сатиричен и със забавен поглед върху смъртта и източните религии и духовност."

Белият лотос

Предвид идиличните гледки до този момент в The Four Seasons Resort в Мауи и San Domenico Palace, Taormina, A Four Seasons Hotel, логично е отново да очакваме острови и залези, но не изключваме възможността за по-различна перспектива.

Към момента липсва друга информация, но ако снимките започнат това лято, предполагаме, че премиерата ще се случи в края на тази или началото на следващата година.

Белият лотос

Подробности за главния актьорски състав също няма. След - СПОЙЛЕР - смъртта на Таня (Дженифър Кулидж) в края на втори сезон, най-вероятно нейното потенциално завръщане, както и това на Грег, отпадат като вариант. Други запознати коментират, че вече се водят преговори с "познати лица".

Честно казано, ще се радваме Памела Андерсън да изиграе братовчедка на Таня, но искаме още от Обри Плаза. Винаги искаме още от Обри Плаза.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA