Кейти Пери е дала обещание на Орландо Блум да не употребява алкохол

Звездата заяви, че е трезва от 5 седмици и смята да остана такава.

Кейти Пери казва, че е трезва от 5 седмици, тъй като е дала общание на Орландо Блум да не пие алкохол 3 месеца.

Съдията на American Idol посети коктейлно събитие в Ню Йорк заедно с колегите си от предаването, но разкри, че няма да пие алкохол заради обещанието, което е дала.

„Днес стават пет седмици от както съм трезва… Сключих пакт с моя партньор и не искам да се отказвам.", казва тя, докато шеговито се преструва, че плаче, според People.

кейти пери

След като един от колегите ѝ закачливо я попита дали може да наруши пакта само веднъж, Пери отговори: „Не! Не мога да мамя. Дадох обещание. Три месеца."

За щастие на 38-годишната звезда, барът беше добре зареден с De Soi, линията безалкохолни аперитиви на певицата, която тя пусна миналата година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТИ ПЕРИ И ОРЛАНДО БЛУМ НЯМАТ НУЖДА ОТ ДЕТЕГЛЕДАЧКА

Така тя успя да се наслади на вечерта и дори сподели каква е любимата ѝ рецепта с останалите гости. Кейти сподели, че за приготвянето му използва цитрусовия вкус на De Soi "Golden Hour".

кейти пери

46-годишният Блум наскоро каза на People, че изпълнителката на „Never Really Over", от която има 2-годишно момиченце на име Дейзи Доув е неговият „най-голям фен" и похвали работата ѝ в музикалното предаване.

„Мисля, че се подкрепяме, защото сме фенове един на друг, разбирате ли какво имам предвид?" каза актьорът. „Това, което тя прави, е толкова важно за младите музиканти. Може да стои и да ги подкрепя, а след това да отиде и да има великолепно шоу във Вегас. Това е велико. Кейти е сила и двамата се подкрепяме много, казваме си: "Хей, тук съм.".

Рецептата за любимият коктейл на певицата включва:

2 листа мента

2 резена обелена краставица

мента/розмарин

нейната безалкохолна напитка De Soi Golden Hour

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA