Дъщерята на Кейти Холмс е талантлива също колкото нея

Актрисата сподели интересна история за Сури Круз по време на интервюто си за Variety.

Кейти Холмс и дъщеря ѝ Сури Круз започват да работят все повече заедно.

За Кейти Холмс има две неща, които са важни: да продължи да гради бляскавата си кариера в Холивуд и да бъде добра майка на 16-годишната си дъщеря Сури.

В ново интервю за Variety актрисата разкри как балансира между работата и майчинството. Тя сподели и една смешна ситуация за дъщеря си по време на пандемията от COVID-19, когато Сури е започнала да гледа телевизионното шоу "Кръгът на Доусън" от края на 90-те, което прави майка ѝ известна.

кейти холмс

„Сури е гледала Dawson's Creek и мисля, че това е доста странно, защото тя е тийнейджърка.", каза тя. „Не мисля, че е задължително да гледа проектите, в които участвам.""

И продължи: „Но по време на пандемията добре се посмяхме на това. Много е интересно да имаш дъщеря, която е на почти същата възраст, на която бях, когато започнах актьорската си кариера."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТИ ХОЛМС ПОЗИРА БЕЗ ГРИМ И РАЗКРИВА ТАЙНИТЕ СИ ЗА КРАСОТА

„Толкова неудобно за Кейти 😂😂 модата, сюжетите, обзалагам се, че са се посмяли добре!", написа един човек в Instagram. "Бях обсебен от това шоу!!" добави друг. „Това е толкова ценно... Знам, че моето момиче Сури е отбор Пейси", отбеляза друг последовател в Twitter, споменавайки връзката на Джоуи с Пейси Уитър (Джошуа Джаксън).

кейти холмс

Докато Сури придобива представа за това как Кейти е станала успешна в Холивуд, тя помага на майка си в проектите, по които работи в момента. Круз изпя кавър на „Blue Moon" на Франк Синатра за филма на актрисата „Батман в началото" от 2022 г.

Холмс казва, че не е избрала дъщеря си заради семейната им връзка, а заради това, което е представила като идея.

„Винаги искам да намеря най-талантливия човек да изпълни дадено нещо, затова я помолих", каза тя пред Yahoo! Entertainment през юли 2022 г. „Тя е много талантлива. Каза, че ще го направи и го записа, а аз я оставих да си направи нещата. Това е начинът, по който режисирам по принцип.'"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA