Д-р Сандра Лий се завръща като "Д-р Пъпкотрепач"

Новият сезон на популярната TLC поредица стартира днес и обещава да ни покаже невиждани до този момент случаи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2023

Фотография: Warner Bros. Discovery

Някои разбират от работата си. Други умеят да говорят толкова увлекателно за нея, че тя всъщност почти не звучи като работа. Трети се справят отлично и с двете задачи. Като д-р Сандра Лий, или "Д-р Пъпкотрепач".

Четвъртият сезон на едноименната TLC поредица започва днес и ще предложи на зрителите изцяло нови случаи. Въоръжена със скалпел, предпазна маска и способността си да съчувства, популярната дерматоложка винаги дава най-доброто от себе си да накара пациентите да се чувстват комфортно. И този път не е изключение.

Д-р Пъпкотрепач

Епизодите в "Д-р Пъпкотрепач: Специални случаи" включват уникални кожни проблеми, включително състояния, които д-р Лий не е срещала никога преди като "цилиндром на подпухнала глава" - мъж с толкова голяма киста, че сега покрива почти изцяло окото му, както и жена, чиято екзема е причинила нейните oбсесивно-компулсивното разстройство и агорафобия.

Д-р Бети Сонг се присъединява към практиката, докато заедно с главната движеща сила разрешават трудните и понякога екстремни случаи, които други лекари не биха поели.

Д-р Пъпкотрепач

Малко преди премиерата на новия сезон, yours truly разговаря с д-р Лий от първо лице. "Къде можем да стигнем, къде е лимитът? Пъпките са там, уникалното и различното са историите на хората. Влюбваме се в тях, отдаваме им внимание. Надяваме се, че животът на дадения човек може да стане по-добър след това. Шоуто просто може да ни накара да гледаме по-оптимистично на концепцията за хуманността", споделя тя в специално интервю, което ще откриете в следващия брой на GRAZIA.

Гледайте нов епизод на "Д-р Пъпкотрепач: Специални случаи" - всеки петък, от 21:00 ч. по TLC.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA