Започват снимките за втория сезон на "Домът на дракона"

Готови ли сте оригиналната HBO поредица да ни взриви скоро?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 април 2023

Фотография: HBO Max, Profimedia

Точно така, започват снимките за втория сезон на "Домът на дракона".

Базиран на "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, чието действие се развива 200 години преди събитията от "Игра на тронове", разказва историята на дом Таргариен.

Домът на дракона

"Домът на дракона" се завърна. Развълнувани сме да снимаме отново с членове на нашето оригинално семейство от първи сезон, както и с нови таланти от двете страни на камерата. Всички ваши любими герои скоро ще заговорничат на масите на съвета, ще водят с армиите си и ще яздят своите дракони в битка. Нямаме търпение да споделим какво сме подготвили", споделя Райън Кондал, ко-създател и изпълнителен продуцент.

За снимките Warner Bros. Discovery отново отваря врати за жадните за опит и знания с програмата WBD Access Directors Shadows, давайки на двама изгряващи режисьори - Би Уелби и Ебел Тейт - шанса да усъвършенстват уменията си и да се учат от един от най-добрите екипи в индустрията.

Домът на дракона

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОЖЕ ДА НЕ Е ВЕДНАГА, НО "ДОМЪТ НА ДРАКОНА" ЩЕ ВИ ХАРЕСА

Главният каст на втората част от сагата включва Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Ив Бест, Стив Тусен, Фабиен Франкел, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс, а в поддържащите роли ще видим Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фиа Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Към момента липсват подробности за официалната премиерна дата, но очакваме тя да се случи във втората част на годината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA