Започна работата по сериала "Здрач"

Авторката на книгите Стефани Майер ще вземе участие в направата.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 април 2023

Фотография: Profimedia

Феновете на "Здрач" могат да бъдат повече от щастливи. Един от най-успешните филми в последните десетилетия се възражда. Той ще бъде превърнат в сериал.

В момента работата по сагата е в начална фаза на разработка от Lionsgate Television. Източници на The Hollywood Reporter съобщават, че авторката на книгите, по които е базирана историята - Стефани Майер, ще вземе участие в създаването на сериала.

Здрач

Към момента не са разкрити повече подробности, но съвсем скоро се очаква и това да се случи. Сигурно е едно - Шиниъд Дейли е ангажирана с написването на сценария. Майер, Дейли и Lionsgate Television в момента обмислят дали сериалът ще следва книгите или просто ще бъде в същата тематика.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЙЛЪР ЛАУТНЪР РАЗКАЗВА ЗА БОРБАТА С ТЯЛОТО СИ СЛЕД "ЗДРАЧ"

Поредицата "Здрач", която се състои от четири книги - "Здрач", "Новолуние", "Затъмнение" и "Зазоряване", се превърна в любима сага на мнозина. Невижданият успех на поредицата пък превърна актьорите Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър в звезди. Филмите събраха общо 3,4 милиарда долара в световен мащаб.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA