Тейлър Лаутнър разказва за борбата с тялото си след "Здрач"

И как бързо му се е наложило да се превърне от кльощав тийнейждър в холивудски секссимвол.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 февруари 2023

Тейлър Лаутнър е имал проблеми с тялото си заради "Здрач".

"Участвах във филма от 16 до 20-годишен и моят герой беше известен с това, че постоянно разкъсваше ризата си. За съжаление, не знаех, че ще ме засегне в бъдеще", споделя той. "Сега като гледам назад, разбирам защо се е случило така."

дцжфбгн

Лаутнър изигра върколака Джейкъб Блек във всичките пет филма от сагата, а за ролята му се налага да се трансформира от кльощав тийнейждър в секссимвол.

"Това беше целият ми живот", признава той. "В първия филм бях 63 килограма, а в "Новолуние" бях 80. Така че да, не беше естественото ми тяло. Трябваше да работя много време за него и много, много упорито, само за да го поддържам."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РОБЪРТ ПАТИНСЪН РАЗКАЗВА ЗА СТРАХА СИ ОТ ПРОСЛУШВАНИЯ

hygf

Тейлър разкрива, че години наред е бил "принуден да бъде във фитнеса по няколко пъти на ден, шест дни в седмицата и е приемал 3200 калории на ден", така че след края на франчайза е започнал "да се бунтува срещу фитнеса" и спрял да тренира напълно.

"Какво се случва, когато не искаш да влизаш във фитнеса? Започваш да губиш осемте плочки на корема си. Започнах да имам по-нормално тяло. Спомням си един от първите пъти, когато се видях онлайн, беше ми много трудно. Снимах филм, наречен "Run The Tide" и моят герой не трябваше да бъде културист."

лаътнър

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТЕН СТЮАРТ Е "ПОРАЗЕНА" ОТ НОМИНАЦИЯТА СИ ЗА "ОСКАР"

Критиките, които са продължили с години, в крайна сметка са довели до влошаване на психичното му здраве.

Сега обаче Тейлър е фокусиран върху грижата за себе си и е наясно, че е редно първо да "излекува" ума си, за да се чувства добре.

"Тялото ви може да изглежда невероятно, може да отслабнете и да бъдете целия в мускули, но ако не сте здрави психически, тогава всичко няма значение, защото ще работи срещу вас", завършва той. "Не това е начинът да се чувствате значими."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA