Емили Ратайковски най-накрая коментира целувката си с Хари Стайлс

Супермоделът отрече да има напрежение между нея и Оливия Уайлд, но не сподели повече подробности за взаимоотношенията си с музиканта.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 април 2023

След като Емили Ратайковски сложи край на брака си със Себастиан Беър-МакКлард, името ѝ веднага започва да се свързва с други популярни личности. Докато на бял свят не изплуваха снимките, в които се целува с Хари Стайлс.

Супермоделът коментира цялата истерия в ново интервю за испанския Vogue, обсъждайки и предполагаемата драма с бившата любима на Хари - Оливия Уайлд.

Емили Ратайковски

"Много е странно да преживееш нещо и след това целият свят да знае за него, да го коментира. Аз съм просто човек, който премина от тригодишна връзка в четиригодишна връзка", споделя Ратайковски. "Така че това е първият път от много време насам, в който съм на сцената. Интересът към тази част от живота ми е много странен. Не ме изненадва, но е малък момент от него. По-голямата част е фокусирана върху сина ми и работата ми."

Емили уточнява, че не е очаквала случилото се на паркинга да достигне  тези мащаби. "Мисля, че има причина определени личности да живеят в Лос Анджелис, да наемат охрана, да не посещават ресторанти. Идеята да заменя свободата ми за личното пространство е нещо, което все още не съм обмислила."

Хари Стайлс

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ СРЕЩУ ХЕЙТЪРИТЕ, КОИТО Я ОБВИНИХА, ЧЕ Е ЛОША МАЙКА

"Детективите" в TikTok и другите комуникационни платформи побързаха да свидетелстват за потенциална вражда между Емили и Оливия Уайлд, която супермоделът отрече и квалифицира като "злополучен проблем".

Оливия Уайлд

Всъщност тя сравни драмата с тази около Адам Лавин миналата година. "Случва се отново и отново. Тогава целият ми TikTok беше пълен със съдържание, обвиняващо 23-годишното момиче. Бях ужасена от начина, по който наративът се насочи срещу нея, вместо да се поговори за човека, който е бил във връзка."

"В моя случай, ситуацията е същата", добавя тя. "Чувствам се зле за Оливия, защото трябваше да я изстрада няколко пъти".

За съжаление на любопитните, всякакви други подробности за взаимоотношенията им, липсват. Източниците, близки до тях, също остават лаконични. Поне към момента.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA