Марго Роби и Райън Гослинг са Барби и Кен на червения килим

Звездите от предстоящата лента на Грета Гъруиг спазват Barbiecore естетиката във всеки възможен момент.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 април 2023

Фотография: Profimedia

Още когато се появиха първите кадри на Марго Роби и Райън Гослинг от снимачната площадка на "Барби", стана ясно, че еуфорията около филма ще излезе извън всякакви граници на нормалното.

Марго Роби и Райън Гослинг

И докато Barbie розовото продължава да се появява в колекции на немалко брандове, звездите от лентата пристигнаха на Cinemacon в Лас Вегас, спазвайки естетиката на 100%.

Марго облече matching сет в розово и бяло с етикет Prada, който комбинира повече от успешно с чифт розови токчета Christian Louboutin - честно казано, не много далеч от тези в трейлъра на продукцията. Райън пък застана до нея с розово бомбър яке, slim fit дънки, гръндж ботуши и тениска, върху която е изписано името на Грета Гъруиг с иконичния шрифт.

Марго Роби и Райън Гослинг

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪРВИЯТ ТРЕЙЛЪР НА "БАРБИ" Е ФАКТ, А НИЕ ИМАМЕ ВЪПРОСИ

Логично е да предположим, че следващите публични появи на актьорското дуо ще отговарят почти напълно на разбиранията на Кен и Барби.

Разбира се, към момента липсват каквито и да било реални подробности за самата лента. Знаем обаче, че на екран ще видим Уил Ферел, Америка Ферера, Ариана Грийнблат и Хелън Мирън, а Дуа Липа не само ще влезе в каста, но и ще запише водещото парче от саундтрака.

Голямата премиера е на 21 юли. Ние обещаваме да следим всички важни подробности дотогава.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA