Шанел Иман е бременна с третото си дете

Това е първото бебе за супермодела и звездата на NFL Давон Годшо

Ася Иванова
Ася Иванова 04 май 2023

Фотография: Profimedia; chaneliman/instagram

След новината, че Серина Уилямс и Карли Клос са бременни, още една известна дама сподели щастливо очакване. Шанел Иман разкри, че съвсем скоро ще се сдобие с трето дете.

Моделът на Victoria's Secret е бременна от звездата на New England Patriots Давон Годшо. "Семейството ни се разраства и сме толкова развълнувани, че ще се запознаем с новото ни мъниче," пише Шанел в своя Instagram на 3 май. Тя сподели и няколко кадъра от фотосесия, на която е в компанията на своя любим. "Бог е велик! Всичко беше благословия," споделя още супермоделът. За снимките Иман и Девон са целите в бяло. 32-годишната красавица е с бяла пола и горнище, показващо растящия й корем, а Годшо е с ежедневен костюм.

шанел иман

Самият Девон от своя страна намекна за бъдещ годеж, добавяйки емоджи с пръстен и със сърце. "Моята любов, моето всичко! Скоро ще бъдеш моя завинаги," коментира играчът под един от кадрите. 

Двойката за първи път обяви връзката си публично през април 2022 г. по време на музикалния фестивал Coachella. Това се случва броени месеци след раздялата на Шанел със Стърлинг Шепърд, за когото бе омъжена близо 4 години. От него Иман има две дъщери - Кали, на 4 г. и Каси, на 3 г.

шанел иман

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA