Серина Уилямс и Алексис Оханян очакват второто си дете

Тенис легендата обяви голямата новина със стъпването си на червения килим вчера вечер.

Фотография: Profimedia

Серина Уилямс е в очакване на бебе номер 2, а голямата новина обяви на тазгодишната Met Gala.

Всъщност тенис легендата разкри, че е бременна малко преди самото събитие, споделяйки в Instagram пост, че е много "развълнувана", че Анна Уинтур е поканила "тримата" на бала.

След това Серина и съпругът ѝ Алексис Оханян пристигнаха на червения килим, където тя заблестя с черен модел Gucci, включващ дълги ръкави, бяла шифонова пола с воал и множество кристални детайли. Визията ѝ се оказа завършена от перлена диадема Lelet NY и диамантени обици Tiffany & Co.

Щастливата новина изплува на повърхността няколко месеца, след като Уилямс потвърди, че се оттегля от професионалната сцена, за да се фокусира върху семейството си.

Серина Уилямс

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ЗВЕЗДИ, КОИТО МИНАХА ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА MET GALA

"Не харесвам думата пенсиониране, не ми звучи като модерен термин. Мисля за това по-скоро като за преход. Отмествам се от тениса, за да обърна внимание на другите важни неща за мен. Преди няколко години тайно стартирах компанията Serena Ventures. Скоро след това, създадохме и нашето семейство. Искам да се разрастне", коментира тя тогава.

Припомняме, че двамата с Оханян вече споделят грижите за първородната си дъщеря - Алексис Олимпия, която се появи на бял свят през 2017 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA