Принц Хари се появи с братовчедките си

Не му бе позволено да облече униформа на коронацията.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 май 2023

Фотография: Profimedia

Принц Хари се появи на церемонията за коронацията в компанията не на своя брат и съпругата му, а на своите братовчедки.

Това за пореден път потвърди сложните отношения с Уилям и Кейт Мидълтън, след като Хари направи скандални разкрития за случващото се в семейството.

хари

хари

Принцът се появи в Уестминстърското абатство заедно с първите си братовчедки Юджини и Беатрис и техните съпрузи. Той бе разположен до тях, а не до най-близките си роднини.

хари

хари

Хари се появи, облечен във фрак, а не с униформа. Това отново бе обект на обсъждане, макар той да се отказа от своите задължения и съответно вече да няма право да носи униформа.

Меган Маркъл пък остана в Щатите, тъй като тяхното дете Арчи днес има рожден ден. По предварителна информация той ще остане едва за няколко часа и веднага след това ще хване самолета, за да бъде със семейството си. Така той ще пропусне приемът, който крал Чарлз III и кралица Камила дават след коронацията. Всички се чудят защо въобще ще ходи, като е само за няколко часа, но запознати споделят, че херцогът на Съсекс иска да напомни на света за себе си, както и да събере още материал за своите изяви в Щатите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ХАРИ Е "МНОГО НЕРВЕН" ЗА КОРОНАЦИЯТА

хари

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA