Принц Хари е "много нервен" за коронацията

Макар и за изключително кратка визита, херцогът на Съсекс все пак ще се завърне във Великобритания.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 април 2023

Фотография: Profimedia

Светът брои дните до коронацията на крал Чарлз, която ще се състои на 6 май, а интересните подробности около присъствието на принц Хари продължават да вълнуват всички.

Кралският експерт Ник Бълън споделя, че херцогът на Съсекс е изключително "нервен" за предстоящото си пътуване до Острова и какво всъщност може да се случи в големия ден на Чарлз и Камила.

кралско семейство

"Мисля, че ще бъде нервен за това как семейството му ще реагира. И е ясно, че със сигурност ще иска да минимизира времето си в Лондон", споделя той пред Us Weekly. "Вече каза, че иска да се прибере за рождения ден на Арчи в същия следобед, така че ще е бърза визита. Хари не е част от процесията или присъствието на балкона."

Въпреки че източници, близки до фамилията, разкриха, че Чарлз има силното желание синовете му да се разбират, принц Уилям и Хари все още не са в добри взаиимотношения.

кралско семейство

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА КОРОНАЦИЯТА НА КРАЛ ЧАРЛЗ

Същите заявиха, че основната причина Меган Маркъл да пропусне голямото събитие е рожденият ден на Арчи, тъй като тя вижда себе си първо като майка.

"Въпреки че Меган оценява поканата за коронацията, не би пропуснала рождения ден на сина си за нищо на света. Макар да е херцогинята на Съсекс, Меган първо е майка", коментират запознати. "Чувства се много благодарна да бъде включена в този специален повод и е доволна, че Хари може да отиде и да ги подкрепи от името на семейството. Само че в деня на Арчи, тя просто ще се наложи да го пропусне."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA