Принц Уилям и Кейт Мидълтън почетоха историята с появата си на коронацията

Принцесата на Уелс носи бижута на Елизабет II и Даяна, а принцът на Уелс облече традиционната официална мантия.

Фотография: Profimedia

Принц Уилям и Кейт Мидълтън също пристигнаха в Уестминстърското абатство за коронацията на крал Чарлз III.

Принцесата на Уелс се появи с копринена рокля Alexander McQueen, която включва сребърни детайли и бродерия с роза, бодил, нарцис и трилистник, а върху нея носи синя официална роба.

принц Уилям и Кейт Мидълтън

Именно тя не пропусна да отдаде почит на покойните кралица Елизабет II и принцеса Даяна с аксесоарите си.

Катрин сложи колие, изработено през 1950 г. по молба на крал Джордж VI за дъщеря му - по това време принцеса Елизабет, както и обици с перли и диаманти, някога са принадлежали на Даяна - последната принцеса на Уелс.

принц Уилям и Кейт Мидълтън

Елегантната прическа на Мидълтън не е завършена с тиара, както се очакваше първоначално. Вместо нея виждаме диадема Jess Collett x Alexander McQueen със сребро, кристали и триизмерни бродерии.

принц Уилям и Кейт Мидълтън

Както се изисква за събитие от подобен ранг, принц Уилям облече официална мантия, отново по искане на крал Чарлз и кралица Камила.

принц Уилям и Кейт Мидълтън

Най-големият син на двойката - Джордж влезе в църквата заедно с бъдещите крал и кралица, тъй като има специална роля в церемонията.

Принцеса Шарлот наблюдаваше церемонията, облечена в рокля Alexander McQueen, а принц Луи седна до сестра си в тъмносин официален костюм.

принц Уилям и Кейт Мидълтън

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЧАРЛЗ III ИЗБРА ДИАМАНТЕНА КАЛЯСКА ЗА ПЪРВАТА СИ ОБИКОЛКА

Очаква се кралските особи да застанат рамо до рамо с Чарлз и Камила в предстоящите дни - след церемонията, която се случва в момента, остават няколко големи традиции, както и специалния концерт, планиран за рамките на утрешния ден.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA