Дженифър Лопес преживяла катарзис по време на снимките на "The Mother"

Актрисата и певица споделя, че лентата я е направила "по-добра майка".

Ася Иванова
Ася Иванова 12 май 2023

Фотография: Profimedia

През истински катарзис е преминала певицата и актриса Дженифър Лопес при заснемането на последния й филм "The Mother".

Тя разкрива, че сюжетната линия в лентата я накарала да се замисли какво е да си майка в пълния смисъл на думата, на какво си готов за децата си и какво е да отглеждаш тийнейджъри. Лопес признава, че благодарение на "The Mother" е станала по-добра майка. "Това изживяване беше едно израстване," казва днес Лопес.

"Мисля, че в лентата се засягат някои красиви теми като това какво е да си майка, какво е да искаш да защитаваш някого през целия си живот, както правим с нашите деца," казва 53-годишната актриса и певица.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС НИ ПОКАЗА НЯКОИ ОТ BEAUTY ТРИКОВЕТЕ СИ

джей ло

"Честно казано мисля, че по време на този филм станах по-добра майка. Защото ме накара наистина да се замисля за много неща, свързани с децата ми и какво искам да знаят, на какво искам да ги науча и каква искам да бъда за тях. И какво означава да бъда мама вече не на бебета, а на малки възрастни," обяснява тя.

Лопес, която е омъжена за Бен Афлек, има близкаци на 15 години - Максимилиан "Макс" Дейвид и Еме Марибел от бившия си съпруг Марк Антъни.

Във филма звездата се превъплъщава в ролята на убиец, който излиза от скривалището си, за да защити дъщеря си, която е била принудена да изостави заради опасната си работа. "Аз съм убиец. Но съм и майка. И ще умра, защитавайки я", казва Лопес по повод сюжета в лентата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA