Дуейн Джонсън проговори за най-тежките си моменти

Звездата от "Черния Адам" разказа в детайли борбата си с депресията.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 май 2023

Фотография: Profimedia

Напоследък все повече се говори за психичното здраве и доста известни личности започнаха да разкриват, че и те са преминали през своите тежки моменти и борби. И се оказва, че на пръв поглед изключително силни мъже, са имали своите слаби моменти. Дуейн Джонсън-Скалата не е изключение.

51-годишният актьор беше откровен в ново интервю за подкаста The Pivot. Той говори за психичното си здраве и как най-накрая е стигнал до извода, че трябва да се грижи не само за физическото си благополучие, но и за психичното си.  Дуейн разкри, че в живота си е имал три основни момента, в които е изпадал в депресия. Първият започва в края на футболната му кариера в университета в Маями.

скалата

"Не исках да ходя на училище. Бях готов да напусна. И напуснах. Не взех никакви междинни изпити, а просто напуснах. Но интересното по това време е, че просто не знаех какво ми се случва. Не знаех какво е психично здраве. Не знаех какво е депресия. Просто знаех, че не искам да съм там. Не ходех на нито една от срещите на отбора. Не участвах в нищо," обяснява Джонсън.

Следващият път е след развода му с майката на първото му дете - Дани Гарсия през 2008 г. Девет години по-късно отново има депресия. "Тогава знаех какво ми е. За щастие, по това време имах приятели, на които можех да се разчитам и да споделя."

Той разкрива и какво го е спасило в тези мрачни дни. Това са дъщерите му - Ава Рейн (известна още като Симон Джонсън), Жасмин Джонсън и Тиана Гиа Джонсън. Именно трите момичета са били неговата "спасителна благодат".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA