Доротея Толева е руска агентка в "Мисията невъзможна"

Премиерата на екшъна е на 14 юли.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 май 2023

Моделът Доротея Толева снима редом до Том Круз в новата част от поредицата "Мисията невъзможна".

Българската красавица влиза в ролята на руски агент на име Анастасия. Тя споделя, че каскадите, в които участва с Круз се получили от четвъртия път. Толева се вижда и в първия трейлър на "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа". Тя се появява за части от секундата на фона на горящи пламъци още в началото на трейлъра. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОМ КРУЗ ЩЕ ИЗПЪЛНИ НАЙ-ОПАСНАТА КАСКАДА В ЖИВОТА СИ

Снимките за лентата продължават над 2 години и Толева преминава през куп сложни моменти. В началото обаче тя не разбира, че се явява на кастинга за култовия екшън.  "Честно казано, аз дори не разбрах, че става въпрос за "Мисията невъзможна". Когато дамата, кастинг-режисьорката, която ми звънна за прослушването, обясни набързо каква голяма трудност било за продукцията да завърши снимките във Венеция и използва думите "мисията невъзможна". Аз реших че това е метафора. Но три дни по-късно получих имейл с потвърждение и тогава разбрах, че става дума за филма," сподели Толева.

Феновете на поредицата "Мисията невъзможна" ще могат да видят лентата на 14 юли, когато е и световната премиера. В екшъна се включват още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни, в ролята на бившия директор на Агенцията за невъзможни мисии Юджийн Китридж. Към тях се присъединяват Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид, Доротея Толева.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA