Каква е истината за връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Двойката продължава да се вижда във всяка свободна минута.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 май 2023

Фотография: Profimedia

Истинска изненада бе новината, че риалити звездата Кайли Дженър се среща с актьора Тимъти Шаламе. И макар да мислехме, че всичко е кратка афера, изглежда нещата ще се окажат по-сериозни.

Двойката прекарва всяка свободна минута заедно, когато и двамата са в родния й Лос Анджелис. Често колата на Дженър може да бъде забелязана пред алеята на къщата на актьора в Холивуд. "Двамата все още се опознават. Кайли се наслаждава. След години насам-натам с Травис [Скот], тя просто иска даходи на срещи без особено напрежение", разкрива приближен до Дженър. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТИМЪТИ ШАЛАМЕ Е НОВОТО ЛИЦЕ НА CHANEL

Тимъти и Кайли се срещат по-рано тази година на събитие в Европа и от тогава се срещат редовно. "Те имат за какво да си говорят", довериха тогава близки до Дженър, като допълни, че тя смята актьора за "забавен и очарователен".

И все пак, на първо място тя си остава майка. "Кайли обича срещите с него, но основният й фокус е да бъде майка", казват източниците. Риалити звездата има две деца от рапъра Травис Скот - 5-годишна дъщеря Сторми и Айър, на 15 месеца. Двата се разделиха за пореден път през януари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA