Разбира се, че стартирахме лятото с GRAZIA Tropical Party

Традиционното ни парти отново отбеляза началото на най-прекрасното време от годината.

Фотография: Гергана Петкова

Не крием, че първите думи за вече традиционното ни лятно парти някак винаги са свързани с времето навън и разочарованието, породено от него. Така де, чуденето кой сезон идва с края на май е всичко друго, но не и приятно.

Казваме също, че партито е традиционно, защото за четвърта поредна година екипът ни натиска "старт" на най-любимото време от годината с коктейли, музика и приятни разговори в още по-приятна компания.

След като сме отбелязвали величието на цветята, любовта към сладкия живот и една a very berry night, този път решихме да предизвикаме самите себе си с Tropical Party.

На 30 май се събрахме в модерното пространство на бар Feel Better с любими артисти, лица от онлайн пространството, колеги и приятели, за да организираме онази "среща на класа", на която все пак искаш да останеш до самия край.

Използваме момента и настоящите редове, за да благодарим на нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, Essence, Catrice, Skin Line, Roku Gin, Aperol, Ариана Радлер 0.0% и сладкарница "Теа", без които тропическата утопия на GRAZIA нямаше да изглежда по същия начин.

Гостите ни си тръгнаха със специални изненади от Essence и Catrice, имаха възможност да опитат Ариана Радлер 0.0% портокал и грейпфрут, малина и лимон, и получиха ваучер за безплатна демонстрационна процедура за околоочен контур от Skin Line.

О, благодарим и на домакините ни, които наистина показаха, че е възможно better да бъде синоним на best. Благодарим също на всички, с които отново бяхме заедно. Винаги е удоволствие!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA